23-12-2008, 08:49
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.01
הודעות: 8,479
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ביטיס
חוץ מזה, את הבשר של הארץ אני מעדיף ברוטב, במיוחד שהוא מוכשר.
|
אמירה די כוללנית אם נוריד את המוכשרים.
יש בארץ בשר לא רע בכלל לפעמים גם מצוין
אפילו (למה אפילו ? ) אדום אדום של תנובה בתחילת דרכו, מאחר ולא קניתי אותו כבר שנים, ידעו לספק נתחים טריים ומצוינים
הקצביות ברמת הגולן, בטירה, חינואי כמובן, שומרים על רמת איכות גבוהה של בשר, ולי עדיין לא היו נפילות, ואני אוכל די הרבה אנטריקוטים וסינטות צלויות וממש אין תלונות, וגם בדרך כלל בלי רוטב.
בשר, אש, מלח ופלפל זה כל מה שצריך
וגם תיאבון כמובן
|