12-11-2008, 19:48
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.08
|
|
וואי וואי, כבר האשכול השלישי בסדרה הא? מגניב! זה רק מחזק את מה שאמרתי באשכול הקודם - כאן בפורום בהחלט יש את אחד הדיונים הרציניים ביותר שנתקלתי ברשת בנוגע למאגר הביומטרי הזה.
יאללה זה פורום פתוח ואחלה של פורום אני חייב לציין! אולי צריך ליידע את הציבור לבוא להציץ מה קורה כאן כדי שילמדו משהו ולהבין את הסכנות...
בכל אופן לא הספקתי להגיב באשכול הקודם אז אני חייב להבהיר משהו, אולי בתגובה האחרונה שלי באשכול הקודם נשמעתי קצת יותר מדי הזוי, אבל לא זאת הייתה כוונתי ובטח שלא ניסיתי להיות קיצוני או משהו, כמו שראיתם לפי התגובות שלי אני לרוב מנסה להיות ריאלי ונייטרלי, אך כשחוק כזה מגיע למדינה שבה אני חיי זה קצת מחשיש ומפחיד יחד, אז אני מניח שכל אחד שאכפת לו ידמה חוקים מן הסוג הזה לדברים הכי גרועים שהוא ראה איי פעם, והדימוי לשואה הוא לא חדש לצערנו, אל תשכחו סרטים כמו V-For Vandeta עם נטלי פורטמן שמדבר על מעין סוג של שואה עתידית.. יש הרבה סרטים דומים ל1984 שעשו את העלילות המדכאות האלו של העולם שבעתיד בו בני האדם מאבדים את פרטיותם לגמרי ומאבדים כל זכות לנהל חיים נורמליים, ראינו את זה גם בסרטים כמו "שיווי משקל" עם כריסטיאן בייל, וגם בדו"ח מיוחד היו דברים מעניינים בנושא.
אני בטוח שאף אחד לא היה רוצה להתעורר לסוגי מציאות שכאלה כאן בישראל של המאה ה21!
ונקווה שגם לא נגיע לזה, אבל ע"מ להגשים זאת חייבים לגרום לציבור הרחב להבין את הסכנות שבמאגר שכזה! בכלל סכנות שיש בכל המאגרים, הרי גם הרשומון \ מרשם \אגרון היו "מאגרים" וכולם חוגגים על זה ברשת! זה ממש ממש דוגמא טובה, אז אוקי מאגר ביומטרי - חובה לגרום לעם להבין שיש בזה יותר חסרונות מיתרונות, כל הפושעים הרי יסגלו לעצמם סטנדרט חדש: כפפות, מסכות, תביעת אצבע מלאטקס כדי לזייף טביעה של מישהו, ולא חסר... ואחרי זה תבוא המדינה ותגיד "אלוהים ישמור, מה עשינו? יצרנו מפלצת, רק סייענו לפושעים במקום להקשות עלייהם" ואז יגיע היום שיבקשו להקים מאגר DNA, וכשזה יקרה בכלל אני לא צריך לספר לכם מה הולך להיות אני בטוח שכולם מספיק נבונים להבין לבד.. ואז גם הDNA לא יספיק בגלל שיטענו שזה עדיין נתון להפללות ואחרי כמה אלפי אזרחים תמימים שהופללו וישבו בכלא שלא בצדק הממשלה תגיד "אה יש לי יש לי ישלי, בואו נדחף לכל אזרח שבב קטן שידווח לנו איפה כל אחד וככה נוכל להאזין להם ולראות איפה כל אחד היה בזמן מסויים" ואז בכלל נהייה חסרי כל זכות בסיסית לחיות בשקט!
יש הקרבות שצריכות להיעשות ע"מ לעצור פשעים, אבל לא צריך לנסות לחקות את אלוהים כדי להשים תרופה למכה! אין דבר כזה! כמו שציינתי בעבר - פשע זה ווירוס , מוטציה, משהו אבולוציוני, כל פעם יהיה בבני האדם את היצר הזה לפשוע, וכל פעם בכל תקופה ובכל עידן יהיה מישהו שטיפה יותר חכם וימצא את הפרצה...
היפנים הביאו את המדע הבידיוני בקטע הזה אל קצה גבול היכולת שאנחנו יכולים כרגע לחזות,
הם כבר בשנות ה80 טענו בתסריטים הכי אפוקליפטיים שלהם שבעתיד תהייה למדע אפשרות לקריאת מחשבות למקרים חיוניים כמו חקירת פושעים ופיענוח פשעים, אבל כמובן שהם פיתחו את זה מעבר לזה וחזו עוד קצת את העתיד של זה, הם העלו רעיון נורא נורא יפה, שבעתיד הרחוק עם טכנולוגיות שכאלה הרי בסופו של דבר גם לפושעים תגיע הטכנולוגיה הזו, ואז מה יקרה שכשהHACKING יהיה רלוונטי לא רק למחשבים אלא לבני אדם עצם!! (פריצה למוחות!) ולפורצים מאין אלו הם קראו the puppeteer כי הם מסוגלים לפרוץ למוחות של אנשים ולעשות כרצונם כולל שתילת זכרונות מהעבר ושינוי אישיות... למי שמתעניין יש 2 סרטי אנימה מגניבים שמדברים על זה Ghost in the shell 1+2!
עכשיו מה שמצחיק הוא שלפני כמה חודשים צבא ארה"ב הודיע רשמית שהם החלו בניסויים שמטרתם קריאת מחשבות, הם טוענים שזה יועיל בחקירת מחבלים ושבויי מלחמה שמסתירים סודות ומידע חיוני לבטחון העולם והציבור. אבל עובדתית הם מפתחים טכנולוגיה שכזו (לכו תדעו אולי כבר היה להם)
כן רובכם יגידו שזה מדע בדיוני, רובכם יגידו שזה דיסאינפורמציה של צבא ארה"ב ע"מ להרתיע את האוביים, ורובכם כמובן יגיד שזוהי הקונספירציה בהתגלמותה... אבל עובדתית בתקשורת זה הופיע
ואני לא כל כך אתפלא אם זה אכן אמיתי!
בדיוק כמו השמועות שלצבא ארה"ב יש טכנולוגיית "INVISIBLE SOLDIERS" כלומר חיילים בלתי נראים, אני זוכר שקראתי על זה לפני כמה שנים וגם ראיתי קטע וידאו שצולם בעירק אך לגבי זה אני דיי סקפטי, למרות שצבא בריטניה הכריז רשמית שהם פיתחו טנק בלתי נראה אך הם גם סיפקו הוכחות ומידע לגבי הטכנולוגיה שהם השתמשו בה וזה די מעניין.
בסופו של דבר חברים, לא נותר הרבה, ארגוני זכויות האדם קטנות וחסרות כוח מול גופים ממשלתיים וגופים בטחוניים שמוכנים להקריב הכל ע"מ לשים קץ לפשיעה, אבל זה בא ע"ח האזרחים הפשוטים, ע"ח האזרחים והציבור התמים והחף מפשע! אין זו סיבה להעניש את כל הציבור כולו בגלל שיש כמה חלאות באמצע, אין מה לעשות! וזה בעצ הנקודה שהכי מציקה לי, שמצד אחד משתמשים באזרחים למטרות מסויימות כמו בחירות, אבל מצד שני להעברת חוקים חורצי גורל עושים מהעם טיפשים וחיות אדם כדי להעביר את החוקים שלה! וזה לא צודק במיוחד לא במדינה שנחשבת "דמוקרטית" אם בכלל אנחנו במדינה שמנסה להיות כזו...
זהו בגדול.. חפרתי מספיק
|