11-11-2008, 17:13
|
מנהל
|
|
חבר מתאריך: 26.07.08
|
|
ה-Windows פתאום פועל!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dorM שמתחילה ב "ה-windows לא עולה בהדלקת המחשב, אבל המחשב עצמו פועל"
הווינדוס עכשיו פועל! אני כותב אליכם מהמחשב הבעייתי!
כאשר חיפשתי בגוגל כיצד לבצע שיחזור מערכת דרך ה-BIOS, נתקלתי באשכול בפרש בעל נושא דומה, ובאחד התגובות היה כתוב לנתק את ספק המתח (להוציא את תקע המתח) מהמחשב.
אז באחד מהנסיונות שלי לתקן את המחשב, חשבתי לנסות את זה (מה כבר יכול לקרות...) והוצאתי את תקע של ספק המתח.
כעבור בערך יותר משעתיים אני מנסה להדליק את המחשב, כל הפרוצדורה חוזרת על עצמה, אבל הפעם ה-windows לא נתקע! הוא עולה כמו שצריך...!
רק לדבר אחד שמתי לב:
כשלחצתי DEL בהדלקת המחשב, והיה מפורט על המסך את כל פעולות\בדיקות המחשב, ראיתי שכתוב שיש לי זיכרון של בערך 1500mb. אבל עכשיו אני שם לב שכתוב שיש 1024mb.
סתם פרט ששמתי לב אליו, שוב אני לא יודע עד כמה זה קשור\רלונטי...
אני מניח שהבעיה לא נפתרה והיא כנראה תחזור על עצמה לאחר שאכבה את המחשב, אז אם למישהו יש מושג מה עלולה להיות הבעיה...
תודה שוב!
עריכה:
נזכרתי להוסיף שהבעיה הייתה קיימת גם במצב שמתואר באשכול שבפורום חומרה (האשכול שמדובר עליו בהודעתי הראשונה, קישור: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=444339 ), אבל לפעמים הצלחתי איכשהו להעלות את הווינדוס.
במצבים שכן הצלחתי סוף סוף להעלות את הווינדוס - היה לי בעיה עם חיבור ה-USB של העכבר, ובעיה עם חיבור הרשת למחשב אחר בבית (חיבור מסוג P2P) - כלומר החיבור היה Limited, ולא יכולתי לגשת לאינטרנט דרך המחשב השני, וגם לא לקבצים משותפים.
נערך לאחרונה ע"י dorM בתאריך 11-11-2008 בשעה 17:25.
|