17-10-2008, 16:42
|
|
|
חבר מתאריך: 01.09.08
|
|
זו שאלה בעייתית.
בתור בחורה, הכי אגדי בעולם;
זה לשבת שמסעדה, את "לא רעבה", הוא משכנע אותך בקול שכל בנות המסעדה תשמענה, כי אם זה לא יילך, אז שיהיה רזרבה, "בייבי, אל תעליבי אותי", ובלב הוא אומר "תישארי לא רעבה, רק סלט של שני ירקות עולה פה 50 שקל, יא ווארדי, אני אצטרך למשכן את אחותי שאין לי בסוף". ואז נעתרת לתחנוניו, עושה את עצמה מחפשת ואומרת "יואו... לא בא לי משהו כבד".. אבל בוחרת סטייק אנטריקוט ופלטת סלטים. והוא מתחיל להזיע ומחייך את חיוך ה"בְּרוֹך שלא עשני אישה". והיא כבר מחכה לראות כמה טיפ תשים. אתה לא יודע מה לעשות, היא אוכלת ואוכלת ואוכלת, ואתה שואל את עצמך אם היא עברה ניתוח לשינוי מין, כי ממתי בנות אוכלות כמו גבר אחרי משחק כדורגל?
אתה מנסה לפלרטט איתה, שלפחות סקס יצא מזה, והיא עונה שהיא "אישה אחת לגבר אחד", אבל כשאתה חושב על זה (כמה דקות אח"כ), אתה קולט שהיא לבושה בבגדים שלא יביישו את היצאנית ששכרת שלשום.
ואז מגיע הקטע שהיא משאירה חתיכה קטנה ואומרת "די, אנלא יכולה לסיים", אחרי הארוחה המטורפת שהיא דפקה, ואתה אומר לה באזלת יד "מאמי, תסיימי, חראם יילך לחתולים" והיא מסתכלת עליך וחושבת "חתולים?! הוא כזה... אאוט!"
אתה מנסה להניח את היד שלך באלגנטיות על ברכה ולהחליף את המבט למבט של ההוא מ"מסודרים", אבל היא מסתכלת עליך במבט מפחיד, ואתה לא יודע מה לעשות. "יש לך נקודת חן על המצח?" אתה מתבאס בלב, אבל אומר "חראם על המשכנתא שאצטרך לקחת אחרי האחרוחה הזו" ומתקרב לנשק אותה ומנסה להוכיח את יכולותיך המגוונות וללטף את ברכה תוך כדי, ואז היא נעמדת וצורחת "סוטטטהההה!" והולכת.
"איזה באסה" אתה חושב ומסתכל על כל בנות המסעדה המסתכלות עליך בשנאה, "הלך גם הרזרבה.."
וזה השלב בו המלצרית קוראת לרב המלצרים ואומרת לו לגשת אליך לתת לך את החשבון כי "היא מפחדת". בסוף אתה כזה בוהה בשטרות שעוזבים אותך ושם בכוונה טיפ של כל האגורות שלך.
אגדי.
באופן מאוד... החלטי, אני לא יוצאת למסעדות בדייטים. הולכים לים או משהו כזה, גג קונים גלידה, ועם על גלידה הוא יתקמצן, אני אחייך ואשלם על שנינו, ואצחק על קמצנותו בכל ההופעות הבאות שלי
יצא לי לשלם פעמיים על גברים, אבל מהרגע שהבנתי שמצד אחד הפמניזם מת כשהוא משלם, והמוסכמה שגבר צריך לשלם מבאסת אותו, פשוט לא הולכים למסעדות ולא לפאבים ופותרים ת'בעיה. מאוחר יותר, הכל הופך להיות שווה השקעה ולשני הצדדים לא אכפת לשלם, עד שזה הופך להיות כיס משותף, ויש ילדים צורחים ברקע.
נערך לאחרונה ע"י Marabiosa בתאריך 17-10-2008 בשעה 16:51.
|