08-03-2008, 22:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.03.06
|
|
שלום טלי,
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "שימו לב- אירוח נציג חיל הים בפורום- התאריך והשעה שונו!!! שימו לב!!!"
אז ככה, יש לי את השאלה הכי כנה אליך,
איך זה שבן אדם שרוצה להגיע להיות לוחם בחיל, להגיע לדבורים, "לטחון" הרבה מאוד, לסגור 28, בן אדם שהיה מורעל על התפקיד של לוחם דבור שיט,
איך הוא(שזה בעצם אני) מגיע למקצוע טכני חוף בזמן שחברים שלו בקורס לד''ש רוצים רק לעוף משם והיו מתים להתחלף איתו?
למה שאתם רואים שבן אדם מסמן בסוף הגיבוש שהוא רוצה רק דבורים ולא מסמן שום מקצוע בסטי''ל, למה לא להבין שהבן אדם יהיה בעל יותר מוטיבציה? בעל רצון? למה אני, עם פרופיל 97, נתונים גבוהים, 12 שנות לימוד, בגרות מלאה צריך לעבור קורס של נערי מקא''מ? זה לא בזבוז לחיל? לצה''ל?
זה כאילו אתם עושים גיבוש כדי שבחיל יהיו אנשים "בינונים" ומעלה ואתם זורקים על מה שהוא רוצה להיות העיקר שהוא יהיה בכוח אדם של החיל.
אני חס וחלילה לא מזלזל אבל זה כאילו שעמית יושב בחדר שלו עם השמות של האנשים שעברו, זורק שיבוץ לכל אחד ואפילו לא בוחן את הבקשה של אותו מועמד.
עכשיו תגידי לי "אולי למדת מקצוע כזה וכזה בבית הספר", אז וואלה אני אולי למדתי מקצוע שקרוב למכונה אבל היו איתי בקורס מנוען חוף אנשים שלמדו תאטרון, מוזיקה, ביולוגיה.. אם לא תעני בשבילי לפחות תעני בשבילם.
ועוד שאלה קטנה, מה הסיכויים לעבור עוד קורס בבה''ד אחרי שכבר סיימתי קורס לפני מספר חודשים?
|