07-10-2008, 12:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
פסילת קורס/מקצוע - איך זה הולך?
אני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי:\ זה יהיה טיפה ארוך אבל זה חשוב =\
זה בעיקרון הסיפור שלי
הייתי מיועד לגולני אוג 08 ושבוע לפני הגיוס הורידו לי פרופיל מ-97 ל-64.
ניסיתי לדחות את הגיוס בשביל שאוכל לקבל מיונים כלשהם אבל לא הצלחתי, והתגייסתי לכל"צ ב18/8
המטרה שלי הייתה להגיע למודיעין חה"א באותו הדרך שחבר של אחותי הגיע (התגייס לכל"צ והגיע למודיעין חה"א).
באמת קיבלתי חה"א ועשיתי טירונות בזיקים, פלוגה כחולה.
במהלך הטירונות נפגשנו עם קציני מיון אך התפקידים שהציעו (לכולם, לא רק לי) לא היו כלל של מודיעין, אלא רק "מבצעים ופיקוח"..קצת התבאסתי ולמרות שניסיתי לעשות הכל ולהפעיל קשרים.. שום דבר לא עזר.
עברתי סיווג ביטחוני והתקבלתי לקורס ממת"א (מפעיל מע' תמונה אווירית).. שבתכלס, אין לי מושג על התפקיד הזה, מה הוא אומר, אם הוא טוב.. ולא כלום.
ביום הראשון של הקורס עשיתי תאונת דרכים בדרך לבסיס ומאז אני בבית, אחרי כיפור אני חוזר.
עכשיו, חבר אחר מהטירונות, בעל פרופיל גבוה (82 או 97.. לא זוכר) התקבל לתפקיד אחר (שמצריך השלמה ל-03), הוא לא היה מעוניין ופסל את המקצוע/קורס.
היה מסופח לימ"מ שבועיים שלושה, ואתמול הציעו לו שלושה תפקידים
פקמ"צ, מש"ק בקרה אווירית, וממת"א
היום הוא הלך לבחור את התפקיד (אחרי שנתנו לו יום להחליט) והציעו לו גם חק"מ (חוקר מודיעין אוויר) - שזה התפקיד שהכי רציתי (הקורס מתחיל עוד כמעט חודשיים ובנתיים הוא יהיה מסופח לאנשהו).
אז אני עכשיו ממש בסרט ובדילמה.. אני מעדיף משהו בלהק מודיעין ולא בבקרה, אבל אף אחד לא יכול להבטיח לי שאני באמת אקבל משהו במודיעין וזה סיכון ענק.. אבל מצד שני.. נו טוב, אין צד שני.
איך הולך כל העניין של פסילת קורס במידה ואני רוצה לפסול את הקורס שלי?