מראות - סרט אימה , עולה לאקרנים בחמישי הזה. (נראה מעולה)
הרבה זמן לא קיבלנו לקולנוע סרט אימה משובח שיגרום לנו להתפתל מפחד ובו בעת לקבל עלילה מעמיקה ואיכותית שלא תבזה סרט דרמה טוב. בדיוק כמו שה"צלצול" עשה בזמנו והעלה את הרף לסרטי האימה.
יש לי הרגשה שהסרט הזה יחזיר לנו את אותה סנסציה שבגללה אנחנו כל כך אוהבים לראות סרטי אימה בקולנוע. הסרט אגב בכיכובו של לא אחר מקיפר סאתרלנד
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי -TsAcHi - שמתחילה ב "מראות - סרט אימה , עולה לאקרנים בחמישי הזה. (נראה מעולה)"
לסאתרלנד יש כזה קול שהוא יכול להיות קריין של טריילרים.
אני לא כ"כ אוהב סרטי אימה שיש בהם אלמנטים של פנטזיה. אני לא מפחד כשדברים לא הגיוניים קורים לדמויות. אני מעדיף אימה שיכולה לקרות במציאות, משהו בסגנון זוג צעיר שלוקח טרמפיסט שמתגלה כפסיכופט שמתחיל לרדוף אותם (משהו שראיתי לא מזמן ואין פאקינג מצב שאני בחיים שלי אקח טרמפיסט)
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Mithrandir21 שמתחילה ב "הצלצול זה סרט Boo אחד גדול."
מתוחכם , עמוק , משחק מצוין , מפחיד בטירוף וסוחף. אני יכול להצביע על מעט מאוד סרטי אימה שהצליחו להגיע אפילו לקרסוליים שלו.
רוב סרטי האימה שהשוק בהוליווד הציעה בשנים האחרונות היו פשוט מגוחכים עם יכולת משחק עלובה ועלילה פשוט מפגרת שממש לא הצליחו להפחיד ולסחוף תצופה
ופשוט להצדיק את הז'אנר שהם אמורים לייצג. כמו "איש קש" למשל סרט פשוט מביש.
נקווה שהסרט הזה יחזיר עטרה ליושנה איך אומרים.
דרך אגב לא שירשת נכון..:\
נערך לאחרונה ע"י -TsAcHi - בתאריך 09-09-2008 בשעה 06:28.
איזה אסון.
לגבי "הצלצול", באמת שכחתי את 8 האוסקרים שהוא קיבל. אתה צריך לומר שזה סחף אותך, מה, עשית סקר לבדוק מה אנשים חושבים עליו?
בכול אופן, על טעם וריח...