29-08-2008, 14:40
|
|
|
חבר מתאריך: 02.11.07
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Awaking
חבובון אתה בסרט רציני.
נשבור לך מיתוס מספר 1: navy seals של ארה"ב הם בכמה רמות (אולי 100) יותר מטורפים מהשייטת (רק לצורך העניין כדי להגיע לשם אתה צריך קודם כל לשרת במקום אחר בצבא ארה"ב).
דבר שני ובלי לרמוז פה על שום דבר הגיע הזמן שתבין משהו חשוב מאוד:
אתה לא יודע כלום.
לא יודע מה אמרו לך על שלדג, סיירת מטכ"ל או כל יחידה אחרת. אתה לא יודע ואין לך צל צילו של מושג מה עושים שם. כמו כל בחור צעיר שהולך להתגייס אתה רואה חבר'ה עם סיכה יותר גדולה מהמדים שלהם, כנפי צניחה ושלל כוונות על הנשק (שוב פעם הקצאות זה משהו שתבין אחרי שתתגייס), ואתה חושב שזה המקום הכי מגניב להיות בו. אתה מכיר אותי שאתה אומר את זה?
אז כן, אלו יחידות מטורפות שעושות יום יום דברים שאין לך מושג מהם (וטוב שכך) וגם בתוך היחידות יש מידור גדול ככה שאתה יכול להיות שנה בתוך המסלול ואין לך מושג מה אתה עושה שם. זה למעשה מה שקורה, וגם כשסיימת מסלול, אין לך מושג מה השאר עושים באותו מבצע שאתה יוצא אליו.
ראיתי הרבה חבר'ה כמוך שדיברו עם האף בשמיים ואפילו חלקם התקבלו ליחידות האלו ורובם (למעשה כמעט כולם) עפו משם אחרי אימון מתקדם\טירונות יחידה כי הם פשוט לא הבינו שבצבא אתה לא לובש כל היום מדי א' עם סיכות מפוצצות, אתה כל היום על מדי ב' מסריח וטוחנים אותך, ואז הפוזה והכבוד של איפה שאתה נמצא נעלמים פתאום ואתה מתחיל לבקש הפניות לכל מיני מקומות ופתאום קשה לך וכואב לך..... שוב-על סמך מה אתה אומר את זה? אתה יודע את השאיפות שלי בכלל?
וזה לא רק שם, גם בגדודי חי"ר רגילים יש אנשים שמתגייסים לקרבי סתם כדי להגיד "אני לוחם" וכשקצת קשה אז הם נשברים.
גם אם תתקבל לשלדג לדוגמא, יש לך טירונות+ אימון מתקדם בנח"ל לעשות, ושם אתה תראה שכל החבר'ה של הגדודים למשל לא שונים ממך כל כך......
מקווה בשבילך שתתקבל בכל זאת זה מקום מגניב, אבל אל תחייה בסרט.
במקום לכתוב בפורום שאתה רוצה שלדג קח אוטובוס לים ותתחיל לרוץ שם קצת כי זה מה שאתה צריך לעשות אם אתה רוצה להתקבל
|
קודם כל, זה שלא התגייסתי עדיין, ואתה אולי כן, לא מביא לך את הפריווילגיה להתפז"ם עליי.
אני רוצה שאתה תבין משהו חשוב:
אתה לא יודע מה אני יודע-עד אז, תירגע.
קודם כל, מי אמר שאני מורעל על היחידות האלה? =\ איפה אמרתי שאני רוצה להתגייס לשלדג או למטכל?
דבר שני, אני לא מרים ת'אף שלי, פשוט נמאס לי מאנשים כמוך שחושבים שאם הם משרתים הם מבינים הכל הכי טוב אפילו ביחידות שאין לך מושג בהן, אתה מוזמן להאמין אתה מוזמן גם לא.
נכון, אני לא יודע מה סיירת מטכל עושים, אני גם לא יודע מה שלדג עושים, לא אמרתי שאני יודע, מה שכן אני יודע שאתה יכול לסיים מסלול במטכל בלי לצאת למבצע אחד אפילו.
אם היית קצת בעניינים של תדירות הפעילות של היחידות האלה בשטחים אז היית יכול לצאת עליי, אבל מובן שאתה לא, אתה בא מנקודת הנחה שזה סודי ואף אחד לא יודע על זה כלום-מבזק חדשות-זה ממש לא ככה, אתה יכול להמשיך לחשוב שאני מדבר שטויות באוויר, אני יודע שזה נכון ואתה ממש לא מזיז לי תאמת.
עכשיו אתה יכול להמשיך לרדת על השאיפות המגניבות שלי להגיע ליחדות המאאאגניבות האלה, ולרדת עליי על כמה שאני לא יודע כלום.
הצבתי לעצמי מטרה, ותאמין או לא, אני כבר שנה רץ בחולות בים כדי להשיג אותה [ולא, זה ממש לא שלדג]
|