03-09-2008, 20:50
|
|
|
חבר מתאריך: 01.09.08
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
את אומרת שני דברים.
קודם כל בנוגע לאיסור עפ"י חוק, אפשר לאסור מה שאת רוצה.
זה פשוט להעביר הצעת חוק בכנסת ושחבורה של כמה דגנרטים תאשר אותה. זה לא בעיה, אישרו חוקים גרועים מזה. הבעיה היא האכיפה, אבל אני לא מדבר על זה במישור המעשי אלא ההיפוטתי.
|
אני מוכנה לחתום לך ששום הצעת חוק כזו לא תעבור. וזה לא סתם היפוטתי, זה נוגד את כל המוסכמות המדברות על חירות האדם להחליט לעצמו מה מותר ומה אסור.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
דבר שני, בנוגע לפרסום, לא הבנתי מה הקשר בין אמצעי מניעה לבין מדיה קלוקלת.
את טוענת שמצד אחד המדיה מקלקלת, אבל מצד שאני משתמשת בפרסומות לא מספיק טובות לאמצעי מניעה? ואולי כדאי לפרסם שלא לקיים יחסי מין בכלל מגיל שנחליט עליו במקום לפרסם שאם כבר עושים, אז שיהיה עם קונדום?
|
אני אומרת שהמדיה איומה, וגרוע מזה. אם לילדים שלי (לעתיד) לא תהיה טלויזיה בבית, זה לא מה שיכסה את העניין, כי לכל שאר הילדים כן יש. ומה שנוצר, זה בעצם הלהט ללכת אחרי מה שאסור+ההשפעה הרגילה של הטלוויזיה.
אבל אני לא קוראת ל"הוציא הצעת חוק" לביטול המדיה, כמו שאני לא אקרא "להוציא הצעת חוק" שתחליט מי יקיים יחסי מין ומתי. אני אומרת הפוך, בגלל שיש למדיה כח שלילי אבל חזק, אפשר לנתב את הכח הזה לדברים טובים.
אתה לא תוכל ל-ע-ו-ל-ם להחליט לשום בנאדם בעולם מתי לעשות סקס, אבל אתה כן יכול להחדיר למוח לבנאדם איך ועם מי לעשות אותו.
וכן, זו לא הלצה, אם כבר בוחרים לעשות (ותודה לאל שאני דתיה, בקטע הזה) אז עם אמצעי מניעה. אף אחד מאיתנו, אנשים כערכים בודדים, לא מעוניין להיחשף באיזושהי צורה לנטל החברתי שכרוך בחולים (לא עלינו) ובכלל, ההיחשפות למחלות שרק הולכת וגדלה, לא תורמת לשפיות של אף אחד.
נערך לאחרונה ע"י Marabiosa בתאריך 03-09-2008 בשעה 20:53.
|