27-08-2008, 20:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.05.07
|
|
קשה לתאר את הרגשות במצב הזה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "** נעדרת ממאי - ילדה קטנה בת 4, האם ראיתם אותה? **"
אני חושב שלהגיד שזעזוע, חלחלה, הלב נשבר כואב ודואב זה די אנדרסטייטמנט יחסית לאמת.
אז נכון שלא מדובר כאן על סיפור בסגנון של יוזף פריצל האוסטרי (וטוב שכך - עד כמה שזה נשמע אירוני), אני כמעט בטוח שמדובר בפרשת ההתעללות בילדים החמורה/מזעזעת ביותר בארץ אי פעם, ותקנו אותי אם אני טועה. אני חושב שפרשת הרצח של הילדה הודיה ז"ל זה סרט של דיסני ליד זה.
זה דווקא מזכיר לי פרשה מזעזעת לפחות באותה המידה שקרתה בארה"ב לפני כמעט 3 שנים שבה ילדה בת שנתיים וחצי בשם קלסי בריגס נרצחה עי אביה החורג לאחר שגם התעלל בה במשך שנים (כן, למרות הגיל שלה, שנים). אם אתם מעוניינים לקרוא על הסיפור (ואני מזהיר לפני שזה קורע לב):
האתר לזכרה, וסרטון ביוטיוב.
לגבי השכנים, החברים, המשפחה שחשדו, חשבו או לא יודע מה:
לפני כמה שנים אני חושב, ראיתי איזה כתבה ששאלו אנשים אם הם לא חושבים שהם, איך אני אגיד את זה, ניו-יורקרים בגישה שלהם, כלומר, אנשים שאם הם רואים פצוע אנוש ברחוב, ממשיכים ללכת בלי להניד עפעף. טוב, אולי אני מגזים, אבל כוונת השאלה הייתה עד כמה באמת אכפת להם ומה צריך לקרות שהם יחשדו בפשע דומה ויעשו משהו בנדון, והרבה ענו, מה פתאום מה פתאום, ישר נדווח ולא נקבור. אני חושב דרך אגב שזה היה בסביבות הפרשה של הילדה הודיה ז"ל.
מחריד לגלות שוב ושוב ושוב, ולמרבה הצער לא רק במקרים של התעללות בילדים, שאנשים, בוא נגיד, אומנם לא יודעים בוודאות, אבל חושדים ורואים סימנים, ובאמת לרמת וודאות של 99 אחוז ולא עושים בנוגע לזה פשוט כלום, כלום!!!!!!! איפה הלב? איפה הנשמה? איפה ההגיון?
איפה הסבתא? אני מדבר על ויויאן הזאת, ולא על השנייה דווקא כן עשתה ומיד פנתה לרשויות בצרפת שיידעו את הרשויות בארץ. סליחה, אבל להיות זקנה בת 60+ ונכה על כיסא גלגלים זה לא תירוץ, בסדר? אבל גם איפה השכנים, לעזאזל? איפה המורים בביה"ס, לא יודע מה.
איפה הרופאים שרוז התלוננה בפניהם שהוכתה ע"י אשתו של אבא שלה? איפה הסקסולוגית שלא פנתה למשטרה? (הכול כתוב היום ב"ידיעות").
מצידי שיכניסו את כול השכנים, רופאים, פסיכולוגים, וכול בן אדם שהכיר אותם בצורה זו או אחרת, ראה סימנים ולא עשה כלום, ישר לכלא על סיוע לפשע, לא פחות.