בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Noa_A שמתחילה ב "אשכול המלצות לציוד #2 - תרמילי טיול גדולים (מוצ'ילות)"
באופן כללי אני לא חושב שתרמיל שמתאים לאד אחד יתאים לאדם אחר וזה נכון במיוחד לתרמילים ונעליים. החברה המייצרת:TATONKA
דגם:לא זוכר אבל ניתן להבדיל בין הדגמים ע"פ המערכת גב
נפח:70L
סוג התרמיל: שק
מערכת גב:V-1 לא V-2 דווקא ה V-1
יתרונות כללים:תרמיל מעולה לאנשים צרים יחסית בגלל המבנה שלו. לפני שטסתי לאפלאצ'ים חיפסתי תרמיל שיהיה נוח לי למרות המשקלים הגדולים שסחבתי והוא באמת עשה את העבודה.
חסרונות כללים:משקל עצמי !!
אסף.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Noa_A שמתחילה ב "אשכול המלצות לציוד #2 - תרמילי טיול גדולים (מוצ'ילות)"
החברה המייצרת:Deuter
דגם: Aircontact
נפח: 65+10
סוג התרמיל: (שק/מזוודה)שק
מערכת גב: מערכת דויטר Aircontact שפותחה לתיק הזה - http://www.deuterusa.com/img/systems/aircontact.gif יתרונות כללים:אני קצת משוחד פה. אחרי כמה תרמילים גדולים, מצאתי את התרמיל המושלם שלי.
מערכת גב מצויינת, עמידות חומר מעולה, חלוקת כיסים טובה מאוד (קלפה קדמית, כיסי צד מתנפחים, מקום לבקבוקים, חלוקת תאים פנימית, תאים נסתרים, הכל!) נפח שיושב בול במרווח בין תיק ענק למסעות ארוכים לתיק "מדריך" ליומיים-שלושה. חסרונות כללים: התרמיל קצת כבד (2950 g), אין לו רוכסן קדמי בתא הגדול (אני מוצא את זה כייתרון, מחליש את התיק..), והחסרון הכי גדול, את הנפח הזה הם לא מייצרים יותר. היום כל הסדרה היא עם דגש על תיקי הSL הצרים, ותיקי לייט ששוקלים חצי מזה, אבל הם שונים. אם כי עדיין מאוד קל למצוא אותו בחנויות