17-08-2008, 17:57
|
|
|
חבר מתאריך: 12.02.08
|
|
אני הייתי בדיוק כמוך וסיגלתי לעצמי כמה כללים נחמדים:
1)מתקלחים עם הפנים לצינור והגב ליציאה, ולא מסתובבים אפילו אם מדברים אלייך - שיבינו שאתה רוצה את הפרטיות.
2)לוקחים את התחתונים והמגבת לתא של המקלחת ושמים אותם על ראש הצינור בצורה מאוזנת שזה לא ייפול למטה, מתנגבים בתוך התא ומורידים ולובשים את התחתונים בתוך התא - שואלים אותך למה? כי קר לי ואני מעדיף לצאת לבוש החוצה מהתא.
3)שישאלו אותך למה אתה עושה את זה, מה יש לך להסתיר, תגיד כדי לשמור על מידת פרטיות, ושלהסתכל על זין מדלדל כבדרך אגב זה לא בילוי בשבילך ולא אחווה גברית, או שקר לך.
4)מתקלחים בסוף אחרי כולם או שקמים מוקדם ומתקלחים ראשונים.
* - לא מומלץ להתקלח עם תחתונים או בגד ים, מכיוון שהאזורים המוצנעים הם הכי מועדים לדלקות שונות ולזיהומים, במיוחד שמצטברת שם המון זיעה, עקב הפעילות המאומצת.
בחלק מבסיסי חיל האוויר יש מקלחות עם וילונות ודלתות.
אני מניח שהסיבה האמיתית שאתה "מפחד" להתקלח עם כולם, זה לא בגלל שאתה אוהב פרטיות, אלא בגלל שאתה מתבייש באזורים מסוימים בגופך או בגופך כולו, מסיבה זו או אחרת - צלקות, שומן עודף, אזורים קטנים יותר מאשר אצל אחרים, או פצעים וזיהומים מכוערים למינהם - העניין הוא שבהתחלה יצחקו עלייך, כי רוב האנשים מבינים שכאשר אתה מתחבא, אז יש לך משהו להסתיר, ורוב האנשים האינטיליגנטיים יבינו שאתה רוצה להסתיר משהו ולא יציקו לך, אבל העמך וה"מוח כפכף" למינהם, ימצאו את זה בתור סיבה לצחוק עלייך, כי הם חושבים שאם הם "מגמדים" אותך עם לגלוג, אז זה משפר את מעמדם ומרים אותם - אז קבל את המשפט הבא בתור עובדה: יצחקו עלייך, תתעלם, אל תראה שזה מזיז לך, תוך יומיים הבדיחה תזדקן ולא יזכירו את זה יותר, בנוסף לזה גם סביר שבתוך יומיים תתחבר עם אנשים שבאותה רמה מנטלית כמוך, ולא עם רמה מנטלית של ילד בן 6, והם יקבלו אותך כמו שאתה ובאמת לא יהיה להם אכפת אם אתה אוהב פרטיות במקלחת או שאתה בכלל הומו ואתה אוהב להסתכל על אנשים אחרים מתקלחים.
זאת כולה מקלחת של 5-10 דקות, אין לך זמן ליותר מזה - ולאנשים טיפשיים לוקח יותר זמן כדי למצוא סיבות לצחוק עלייך, הם לא שנונים במיוחד.
|