13-08-2008, 08:48
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.05
הודעות: 2,844
|
|
אחלה... אז כמה רעיונות...
יש לזכור שהמנות הם מהראש , וניסו אך לא לתפוס אותי על כמויות.. (בגל לשאני כרגע לא מכין את זה.)
לוקחים פילה סלמון, שמים בסיר ומוסיפים שמן זית, טימין ושמים בתנור על 220 מעלות לשעה.
אורז פשוט מכינים בצד, אם טיפה סויה ומלח.
זאת אומרת שהמנה תהיה אסיאתית...
לימון שמים על הדג .
מוציאים את הבפנוכו של הפסיפלורה ושמים בכוס עם מיץ תפוזים טרי...(אפשר להוסיף לימון/ליים לזה)
ממיסים את השקולוד ומההקוקוס עושים כדורי קוקוס שמים מעל את השוקולד שמים במקפיא, לפני שאוכלים מוציאים .
כדורי קוקוס:
לקוחים כ50 גרם שוקולד , מרסקים לחתיכות קטנות עוגיויות (כאלה של אוסם טעימות.. שכחתי איך קרואים להם), לוקחים שני כפיות קקאו, 250 מיליליטר של חלב, (בערך חצי כוס ליקר שוקולד), וקוקוס (מרוסק לחתיכות קטנות).
שמים את הכל ביחד (חוצמהנוזלים והקוקוס) ומערבבים, אחרי זה מוסיפים את הנוזלים ומערבבים. אחרי שמעורבב טוב מכינים כדורי קטנים ושמים בקוקוס ..
בתאיבון.
עוד רעיון:
לוקחים את הדג (אפשר עם חתיכת נסיכת הנילוס) ועושים דג מטוגן (לוקחים קמח וקוקוס ומערבבים לוקחים וביצה ומערבבים, שמים בנפי שני כפויות של סויה ומשרים את חתיכות הדג בביצה , אחרי זה שמים במחבת ומטגנים.)
לימום שמים על הדג אחרי שנגמר (רקוראים בעיניםי שזה מוכן)
מרתיחים את השקולוד, מחלקים לעיגולים, שמים פסיפלורה מעל, שמים במקפיא, ומגישים קר.
מה שכחתי ?את האורז/פסטה... מממ אפשר להכין פסטה קרה ולהגיש עם ירקות... סלט פסטה.
בתיאבון.
|