עבד ברשות השידור כולל ערוץ אחד שנים עד לאחרונה ואחד האנשים היותר חשובים בעולם התיקשורת בעבר.
הרוב יזכרו אותו משירים ושערים.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י רומק בתאריך 02-08-2008 בשעה 23:58.
סיבה: לבקשת הכותב
חסרים אנשים כמוהו שיגישו את החדשות כיום עם דיבור נכון של השפה עצמה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
נערך לאחרונה ע"י רומק בתאריך 02-08-2008 בשעה 23:59.
עוד תוכנית קלאסית של הערוץ הראשון. הייתה תוכנית יפה.
נערך לאחרונה ע"י רומק בתאריך 02-08-2008 בשעה 23:56.
כששודרה התוכנית הזאת הייתי בן 3-4, וכל בוקר הייתי רואה אותה, כשאימא שלי הייתה נותנת לי לאכול דני ומילקי בבוקר..... ...החיים היו אז בשבילי כמו גן עדן, אין צרות, אין דאגות...אחח היו זמנים...
בולי, יווווווווווווווווווו איזה נוסטלגיה!!!!!
הייתי קם אז כול יום באיזה רבע ל-6 בבוקר בשביל לראות את הרצועה של זה ואז אחרי זה אם אני לא טועה היה את האופנוברים ממאדים!!!!! http://uk.youtube.com/watch?v=K4mHMvo21v0 (סאונד על הפנים אבל זה הדבר היחיד שמצאתי).
וזה מזכיר לי מלא מלא מלא סדרות, אני ממש בוכה מהתרגשות:
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "שני גופי שידור שונים ששידרו באותו ערוץ"
אפשר לשאול את כבודו מאיפה הוא יודע את כל הפרטים האלה?
לצערי לא מצאתי טובות יותר טובות שלה ברשת, או קליפים ביוטיוב.
כשהיא הנחתה את בוקר טוב ישראל ביחד עם נועם אבירם, הייתי בביה"ס היסודי, ואז חשבתי שהיא האשה הכי יפה בעולם.
ממש לא מזמן גיליתי שהיא אחות של מרצה שלי... (ד"ר יונתן יובל)
שאלת תם, הבקר של youtube לא ברור לכולם. למה לא להוסיף קישור עם הסבר או משהו דומה?
אני גם לא הבנתי למה הוא לא עובד עד שרומק הסביר לי ושוב תודה לרומק. אני יכול לקרוא לוגים שלמים ולהבין שגיאות של מערכת הפעלה, אך עם הבקר הזה היה לי חוסר תיקשורת כמו אחרים.