23-08-2008, 19:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.03.05
|
|
שם: נמרוד (Genisher)
חנות: קאמרה מיה.
ציוד שנרכש: תיק גב Lowepro Mini Trekker Classic (לינק).
מחיר: 418 ₪ (הכי זול בזאפ).
טיב הציוד: מבין התיקים שמדדתי, תיק זה ישב הכי בנוח על הגב שלי (עניין סובייקטיבי, אני בנאדם ארוך ורזה), וזה מה שהיווה את השיקול המכריע. בתיק יש הרבה מאוד מקום לציוד צילום, יותר ממה שיש לי כיום (מאפשר התרחבות בעתיד), וכן מקום לכל מיני פיצ'עפקס קטנים. אציין כי התיק הוצא מהניילון בעבורי (=חדש דנדש), וכמובן שאנו מדברים על האיכות המוּכרת של לואופרו
שירות: הגעתי לחנות ביום שישי בבוקר כמה דקות אחרי הפתיחה, דהיינו קצת אחרי 10:00, מתוך מחשבה להמנע ממצב של עומס בחנות. להפתעתי, החנות כבר הספיקה להתמלא...
מדובר ב"חנות קטנה ומטריפה", קטנה וקומפקטית, אבל עובדת כמו שעון היו שם 5-6 מוכרים, אשר בין כולם עובר קשר משפחתי זה או אחר (עסק משפחתי...), וכל אחד טיפל בלקוח שלו במסירות ובאדיבות, כמו שצריך. לאחר שתי דקות של המתנה פנתה אלי מוכרת שהיתה בקצה הפנימי של החנות ושאלה אם אפשר לעזור; ניגשתי אליה והסברתי לה מה אני מחפש.
אף על פי שהיא היתה יחסית פחות מנוסה בהשוואה לשאר המוכרים, היא עזרה לי מאוד והיתה מספיק ישרה בשביל להתייעץ עם החבר'ה האחרים בדברים שהיא לא היתה בטוחה לגביהם. זה עדיף בעיני על-פני להמציא דברים מהראש...
באתי עם כל הציוד שלי, מדדתי כמה תיקים, הכנסתי, סידרתי, שמתי על הגב לזמן ממושך, והכל בלי לחץ מצד המוכרים. בין התיקים היה גם ה- Lowepro Micro Trekker 200. כששאלתי מה המחיר שלו, הסתבר שהוא לא מופיע באתר שלהם. אבל אל דאגה... מיד המוכרת נכנסה לזאפ, בדקה מה המחיר הזול ביותר, והשוותה אליו!
כידוע, מחיר טוב לא תמיד מעיד על שירות טוב, אבל מתוך היחס שנתנו לי ומתוך מה שהספקתי לראות בשעה וחצי שהייתי שם, הם בהחלט יודעים לתת שירות טוב ללקוחות שלהם - שירות בגובה העיניים, נעים, סובלני ולא מתנשא. מרגישים מאוד בנוח לשהות שם.
והלקוחות מצביעים ברגליים: ככל שהיום התקדם, הלכה החנות והתמלאה בלקוחות, מכל גווני הקשת - החל מלקוח שבא לקנות אייפוד, עבור ברוכשי מצלמות קומפקטיות, וכלה באחד שקנה קנון 40D + עדשת קנון 10-22 + תיק צד.
בסיום הקניה יש גם צ'ופר מתוק! כל לקוח של קאמרה מיה מקבל שובר לקבלת ארבעה פרלינים לבחירתו בחנות השוקולד Roy (הממוקמת ארבע חנויות במעלה הרחוב), מתוך מגוון רחב מאוד של שוקולדים המוצגים בוויטרינה
האם תקנה שם שוב? קרוב לוודאי שכן. כאחד שגר בהרצליה, מיקומה הנוח של החנות (בצירוף טיב השירות) מהווה חלופה הוגנת וטובה לחנויות הנמצאות באזור ת"א.
מימוש אחריות: כל התיקים של Lowepro מגיעים עם אחריות לכל החיים מטעם היבואן פוטו מהיר. ניתן להביא את התיק ישירות ליבואן (נמצא בפתח תקווה) או למסור לחנות והם כבר ידאגו עבורכם.
סה"כ: למרות שהחנות יחסית חדשה, מדובר במכונה משומנת היטב (במובן הטוב של המילה), הכל מסודר ומאורגן, וחווית הקניה בהחלט משתווה לשאר החנויות הוותיקות והמנוסות.
ההגעה מאוד נוחה, בין אם באוטובוסים או במכונית. עבור אלה המגיעים ברכב, קיים מאחורי החנות חניון עירוני חינמי (תתקשרו ויסבירו לכם איך להגיע אליו), כך שלא צריך להסתבך עם מציאת חניה ותשלום.
נערך לאחרונה ע"י petia בתאריך 25-08-2008 בשעה 15:34.
|