לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-07-2008, 21:50
  id0a id0a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.06.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Dmith שמתחילה ב "פיי.. הנפצת... חובלים לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Dmith
פיי.. הנפצת...
חובלים לא מקבלים אקדח. חובלים בדרגת סרן (כמו כל קצין קרבי או נגד) יכול לחתום על איזה זיג או אפ אן...
דובדבן דווקא עדיין תקועים עם זיג, גלוקים יש רק ליחידות אחידות (כמו לוט''ר או שייטת), בעיקר כי זה אקדח חדש בצה''ל.
מה שראית אצל המגבניק כנרא היה יריחו כסוף, אין דזרט יגל בצבא או משטרה, אין תחמושת בשבילו, זה אקדח לסרטים ולציידים אמריקאים. לא מבצעי בכלל.

חביבי, זה שלפני כמה חודשים היחידה שלך קיבלה גלוקים 19C חדשים לא אומרת שלהיות עם זיג זה להיות "תקוע". כבר הרבה זמן הוא משמש כאחלה אקדח ביחידות שבאמת משתמשות בו לצורך מבצעי ולא להדרכה. על האפ אן למרות שהוא יכול להיות סבא שלי, עדיף להכנס איתו לחול העזתי לכמה ימים מאשר עם כל אקדח אחר, אולי הוא לא סקסי כמו הגלוק אבל אמין כמו סוס רבייה.

ובאשר לשאלתו של פותח האשכול,
יחידות השתלטות אורגניות - גלוק.
יחידות התערבות - זיגזאוור.
יחידות מג"ב ועוד כל מיני - FN, יריחו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-07-2008, 03:10
  Dmith Dmith אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.11.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי id0a שמתחילה ב "[QUOTE=Dmith]פיי....."

זה שיש לחלק מהאנשים רגשות סנטימנטלים לאקדח כזה או אחר זה משהו אחד. לפי נסיון רב שנים של היחידה עם כל סוגי האקדחים, לפי הגיון פשוט ודעתם של מתחרים/מדריכי ירי מעשי, זיג הוא אחת ההנפצות הגדולות של צה''ל. צינה גבוהה, מנגנון בטיחות בעייתי, שילוב של אלומיניום עם ברזל שגורם לבילוי של הנשק עם הזמן ללא קשר בכמה השתמשו בו. לא תמצא היום זיג שלא רוקד לך ביד. אין מה להשוות בכלל בין 2 האקדחים האלו.
דובדבן גם עוברים לגלוקים ואין קשר בין "השתלטות" לסוג אקדח. לוט''ר אילת עדיין משתמשים בFN, שוב פעם, סנטימנתים של הלוחמים.
המגמה היא להעיף את כל האקדחים הישנים ולעבור לגלוקים ואת הזיגים להשאיר לנגדים וקצינים.

ישן 19-07-2008, 11:13
  assaf tolko assaf tolko אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Ergotech שמתחילה ב "[שאלה] אקדחים בצבא..."

דובדבן - זיג זאוור
ימ"ס - אני חושב שזיג זאוור אבל אני לא בטוח
שייטת - גלוק 19
מתיל"ן - נדמה לי שיריחו אבל גם כאן כמו בימ"ס אני לא בטוח

גלוק 19 הוא אקדח מעולה, אני לא רואה איך בנאדם שמבין דבר או שניים באקדחים יכול להעדיף את דגמי הזיג שיש בצה"ל על הגלוק.

אקדחים בסדיר יש לסיירת מטכ"ל, שלדג, שייטת 13, דובדבן, עוקץ, ימ"ס, מדריכי לוט"ר (ממש לא נחוץ שהם יצאו איתם הביתה אבל פוזה זה פוזה), 669 ועוד כל מיני יחידות (לס"מ לדוגמא). לחובלים אין אקדח.

לגבי סיירת מטכ"ל - לא לכל היחידה יש גלוק, יש צוותים עם זיג, למה? אני מניח שזה קשור לייעודים השונים של הצוותים. איך אני יודע את זה? אני עושה עם צוות שלהם קורס על אקדח.
ישן 19-07-2008, 18:37

בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי Cha0s שמתחילה ב "הקורס שאתה עושה באמת לא..."

שמע בחור - אני את הסדיר שלי סיימתי, כבודי ללוחמי צה"ל בכל אשר הם במקומו מונח. אין לי הרבה כבוד לאנשים פלצנים ורודפי ווסאח כמו אותם מדריכי לוט"ר שאני בטח לא צריך לספר לך עליהם. אני מסכים שלוחמים ווסאחיסטים יש בכל מקום והאמת שזה באמת לא היה לעניין מצידי להיטפל דווקא למדריכי לוט"ר (שוב, אין כאן סלידה מכל מדריכי הלוט"ר ומהיחידה עצמה, אלא ספציפית לכאלה שמתנהגים כאילו הם פסגת שאיפותיו של הלוחם בצה"ל), זה פשוט קפץ לי לראש מאיזו סיטואציה בעבר.

אבל לפני שאתה מרצה לי כאן על כבוד ללוחמי צה"ל וזלזול כלפי אנשים - טול קורה מבין עיניך, כי כמו שאמרתי לך מקודם - גם אתה קצת יכול לשנות פאזה בתגובות שלך.
ישן 19-07-2008, 19:24

בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי Cha0s שמתחילה ב "תסכים איתי שלוחמים כאלה יש..."

שמע, אתה ממשיך ליפול בלשונך ואתה נכנס כאן להתנצחויות אישיות שאין לי ממש רצון להתחיל בהן איתך.

אתה לא מכיר אותי ולא יודע מה עשיתי בעבר ומה אני עושה בהווה - תחסוך ממני את התובנות שלך בסגנון "וואו קורס אקדח עם מטכ'ל" ו"מה קרה? נתקלת בלוטרניק שעשה לך חיים טיפה קשים ואז הלך עם גב זקוף?" אתה לא רואה אותי כאן מתחיל לנתח אותך מעבר לסגנון התגובות שלך בפורום נכון?

וכמו שהבהרתי לך בתגובה הקודמת - אכן לוחמים כאלה יש בכל צה"ל ואכן אני לא מכליל והבהרתי לך שאני לא סולד מהיחידה עצמה על כלל מדריכיה אז תפסיק בבקשה לשים לי מילים בפה (או במקרה הזה במקלדת) אחרי שכבר הסברתי את עצמי והודיתי שהניסוח הראשוני שלי היה פסול.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:29

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר