18-07-2008, 13:30
|
|
|
חבר מתאריך: 13.07.05
|
|
בזק תמיד מתחמקים מלתת פרטים מלאים, והנה ההוכחה. כל הכבוד ל-Ynet
בלינק הנ"ל יש כתבה של Ynet בו הכתב מתקשר לתמיכה ואומר שהוא לא מצליח למצוא התקן לויסטה למודם בזק שלו(מודם המתחבר ב-USB). יש שם גם הקלטה...
התומך מסביר לו שמייקרוסופט לא הוציאו התקן כזה ולכן מע' ההפעלה אינה תומכת.
הפיתרון שהוא הציעה פשוט מאוד:
"לך לחנות בזק סטור ושם יחליפו לך"
נשמע פשוט מאוד...
הכתב מוודא: "אני הולך והם מחליפים?" -"כן" עונה התומך".
מה שהתומך לא מציין בעצמו, הוא שההחלפה למודם עם חיבור רשת תעלה 50 ש"ח. ואכן הוא עונה רק אחרי שהוא נשאל האם ההחלפה בחינם "זה עולה 50 ש"ח באופן חד פעמי"... ב-א-מ-ת? ואני חשבתי שזה 50 ש"ח בהוראת קבע! (קצת ציניות...)
למה זה מעצבן אותי? כי זו לא הפעם הראשונה שאני שומע נציג בזק שפשוט לא מציג את כל המידע ללקוחות, למה להגיד הרי ממילא המידע יגיע אליהם בחיוב הבא בדף החשבון...
ככה קרא גם לי... עשיתי קו טלפון בהוט עוד לפני חוק הניידות, ובמקום לבטל את בזק השארתי אותו רק לשיחות נכנסות... זה היה פשוט... דיברתי עם הנציג, ביקשתי לעשות קו ללא שיחות יוצאות, שאלתי כמה יהיו דמי המנוי, הוא אמר מספר(אני לא זוכר אם זה היה שקלים בודדים או חינם(כן, חינם, על מי אני עובד...)), אבל את המידע המלא קיבלתי בסוף החודש... חשבונית ע"ס 70 ש"ח... למה?
מתברר שהתומך שכך לציין(אשמתי שלא ביצעתי חקירה מלאה- כמו מה מידת התחתונים שלו...) שעדכון פרטי מנוי עולים 70 ש"ח! (על מה?!?! הם שלחו טכנאים שחפרו בורות כדי להחליף את קווי הטלפון שלי למיוחדים שמונעים שיחות יוצאות?!?! זה דרש קליק במחשב וזהו, הפרטים עודכנו... מקסימום שקל אחד!)
גם פנייה למוקד השירות לא עזר... אבל זה בסדר... היום אני מאושר... יש לי שני קווי הוט, אני מקבל פירוט שיחות חינם באי-מייל, השיחות זולות, וכשיש בעיה אני מקבל שירות!
אהה, ואם אני מתקשר להוט, נטויז'ן, סלקום, פלאפון וכל חברה אחרת ששמה לא עולה לי עכשיו ומשנה פרטי תוכנית או משהוא כזה אני אף פעם לא צריך לשלם דמי עדכון!
אההה, ואנקדותה אחרונה, בהוט, כשצריך להחליף מודם, לא צריך לשלם או ללכת לבזק סטור... טכנאי מגיע חינם הביתה!
קראו מה קרה לכתב Ynet שניסה לקבל שירות מבזק סטור...
אז, שלא יעבדו עליכם!!!
הבהרה למנהלי הפורום, אם אתם מרגישים שמה שכתבתי כאן יכול להניב תביעה משפטית מצד בזק(לא יודע, אני חושב שלספר חווית לקוח בצורה אמיתית ללא הכנסת אמוציות מיותרות הוא חוקי) אז אני מסכים שתיצרו עימי קשר ואמסור לכם את הפרטים האמיתיים שלי על מנת שתעבירו לבזק כדי שיתבעו אותי... אני מעל גיל 18 ואחראי למעשי...
נערך לאחרונה ע"י overclock בתאריך 18-07-2008 בשעה 13:41.
|