02-06-2005, 20:43
|
|
|
חבר מתאריך: 01.06.05
|
|
שאלת סייוע ב-BitSpirit ו- eMul המשך....
ב"ה
הלו אחי שלום,
שאלה המשך נוספת על BitSpirit-ביטספיריט. עברתי בעבר עלהפורום וראיתי המלצות נלהבות על
ה-BitSpirit. ורציתי לנסות מה הביטונט הזה, הורדתי אתה-2.8.0.065 ויש שם תמיכה בעברית ביקשתי ליקבוע עברית והנה זה לא הולך....! הכיתובמופיע ע- עברי והשאר בג'יבריש, עברתי להבה והכל ממשיך בג'יבריש......חשבתי לייתכן שהתקלה בדגם הזה והורדתי את ה-2.8.0.072 החדישה והנה שוב אותה הבעיה, במקוםעברית - ג'יבריש. כשיש תמיכה בתוכנה בעברית אני מעדיף עברית כי איני שולט באנגליתכמעת כלל. אני מבקש אחי שתתנו לי עזרה ופתרון הבעיה......מה שכן, אני רוצה לנסותלעבוד גם אם הביטונט. אבל, מדוע אני משבח כל כך את ה-v0.42 ? פשוט מאוד, כלהחיקויים והפיתוחים לא מגיעים אליה.......! היא עובדת חלק ועצמאית לגמרי וכל הזמןמעודכנן. ובנוסף לזאת יש בּה תכונת חיפוש עצמאית ממש. ועוד מה חשוב מאוד, היתכנתהאותה, עוּדכנה, מצאתה משהוא שטוב לך, שני קליקים בתוך החיפוש או באתר החיפוש קליקאחד וסע.... ומייד מתחילה להוריד כמו לידי אצילית וממושמעת....לא צריך קודם כלתנאים,....אם יש לך ג'יגות לתת, אם אתה מנופח מספיק, אם אתה מספיק שרמנטיכדי שתתקבל אצל איזה שרמנטולוג' ואם לא, יזרקו אותך לבחוץ. ב-0.42 אתה מתחיללהוריד מהתחלה ממה שבא לך ומיד כשמצטבר לך אפילו משהוא קטן ( חלקיק קובץ ) ראשון, כבר מתחילים למשוך ממך, זה בדוק....! אתה רוצה או לא רוצה אין דבר כזה היא מאפשרתלבד. כי כך התוכנה בנויה לאפשר לכל אחד להוריד כל מה שהוא מבקש, מה שכן, אתה יכללהיות לרג' וג'נטמן ולאפשר עוד תיקיות כרצונך, רק לא את המסוכנות לך. אבל כך,חוץמזה, לא שואלים אותך.....ובזה נבנה קובץ הקליינט כדי להוסיף לך ולטובתך מהירותהורדה. יש עוד ואמשיך ביום אחר, עוד מה שכן, הבעיה בביטונט, אין כימעת אפשרותחיפוש עצמאית וצריך להוריד רק קבצים שמותאמים לביטונט, כל הזמן תלוי ברצונו הטוב שלהשרתניק- באימיול, אתה ישר מוריד, וכל קובץ שרק תחפוץ, רק תבחר לך, גם מאדונקי, גםמביטונט וגם מאתרים וגם ממחשבים שמחוברים וגם מהשמים אם רק תרצה, אני למשל הרבהפעמים שעשיתי חיפושים אחרי קבצים שונים הופיעו לי קבצים של (אזוֹארוֹס) עםהצפרדע בלי בושה ממש, כי אני אוכל רק כשר. אדם גאון מי שתכנת את האימיול וכל השארכאילו מולבשים על הא'א' המקצועית. אני אומר כאן, כל הכבוד למי שנתן את המדריך 5.1ואחרי כן מדריך מתוקן על 0.42 ואמר, חברה תעזבו את המדריך הראשון הכל בטל ומבוטלתקחו חדש, את ה-0.42 זה הרבה יותר טוב....תשמעו לעיצה טובה אחי ואחיותי, צריך רקלהתכין, לפעול לפי אשף ההגדרות ולתת לה לעבוד ואת השאר האימיול תעשה. כולם רוציםללמד את התרנגולת להטיל ביצים.
ורק לא הבנתי מדוע יש להוריד גם את קובץ הקליינט ה-270ולהחליף את של האימיול. ובינתים שמעתי לעיצה בפורום, להוריד קובץ קליינט 14 MB, ולהתחלה הקובץ הזה לא ממהר להיקלט ולהוסיף בהגדלת המהירות,ההפך בהתחלה נמחקו לי חלקמהקבצים עדכוני הקרדיט בתיקית ה-Tmpe ה-3,4,5, וכמובן שהתיקיה ניבנת חזרה אבל, ראיתי רק ש-7 וכו' אולי גם בזה תתנו לי כמה עיצות מועילת.... מה ל-270 ומה ל14- MB אני מודה לכולם על על העזרה בכל אחת ואחת מהשאלות שלי ובניפרד.
תודה מראש למשיבים....
|