09-07-2008, 23:00
|
|
מנהלת פורומי הצילום
|
|
חבר מתאריך: 12.04.05
|
|
אתה צודק, אבל לא על זה דיברתי.
שושק'ה, יקירה, נחמד לראות שקיימת בעולם לפחות אישה אחת שמאמינה לחלוטין בדרך שלה, ורוצה שגם אחרים יגיעו לדרך הזו. (אני מכירה עוד אנשים כאלה, אבל תמיד נחמד לגלות אנשים נוספים...)
אבל, אני מרגישה שיש בדרך בה את כותבת את דעתך מעט (אם לנקוט במילה יחסית חריפה) דורסנות. את עושה את זה בצורה עדינה יחסית, ובכל זאת יוצא שאת דוחפת בכוח את דעתך, בלי קשר לנושא המדובר. ואני בכלל לא מדברת על ההכשרים ספציפית (זו היתה רק דוגמא, שבמקרה היתה הקש ששבר את גב הגמל).
את לא פותחת דיונים הגיוניים, אלא פושט תופסת טרמפ על אשכולות קיימים כדי לפרט בהם את דעתך (ללא שום קשר לנושא האשכול) וזהו.
אני חושבת שזה לא מתאים. זו דרך שמאוד אופיינית למנסים להחזיר בתשובה, והיא לא נעימה, לדעתי. זה כאילו את מנסה לזרוק לכל הכיוונים כדי שאולי זריקה אחת תיפול על אוזן שמקשיבה ותצליח להחזיר בתשובה. ולא שהמטרה שלך שלילית, כדתייה דווקא הייתי שמחה לראות חלקים גדולים מהעם חוזרים בתשובה, אבל הדרך הזו לא נעימה. זה כמו מנגנון ספאם ממוחשב [בחייך, תודי שההודעות שלך, והדרך בה הן מתקשרות לאשכולות בהם הגבת, מאוד מזכירות את הפרסומות של גוגל...], רק שעומד מאחוריו בנאדם, והוא "מספים" ללא כוונת רווח ודווקא עם מטרה חיובית (לדעתי). אבל המטרה לא מקדשת את האמצעים, וספאם לא מכובד גם אם הוא נעשה בעדינות, ללא מטרת רווח ולמטרה שבעיני ובעיניך היא חיובית.
|