11-05-2008, 01:59
|
|
|
חבר מתאריך: 29.12.04
|
|
מה הקשר למה שאמרתי בכלל?
אתה יודע מה זה זיג בכלל? לפי התגובה שלך אין לך מושג. זיג- כינוי לפעולה שחייל מבצע כשהוא מבצע סריקה וכניסה לחדר "חשוד". אני לא אתאר לך איך זה מתבצע ועדיף שגם אתה לא, למרות שזה לא סודי או מסווג, אנחנו לא רוצים להרחיב את הפקולטה לתוד"א של החמאס בחאן יונס.
רק אגיד דבר אחד, הקנה של הנשק כלל לא נוגע בקיר במהלך הפעולה "זיג". עוד אנקדוטה קטנטנה ככה על הדרך- גם אם הקנה היה נוגע אני עדיין לא חושב שסופרמן משרת בצה"ל וחוץ ממנו אני לא מכיר עוד בן אדם שיכול לכופף קנה של פלאטופ (אם אתה קטנוני- M4A1) על קיר.
אני לא מזלזל במדריכי קליעה בכלל, מצטער אם כך השתמע מההודעה שלי ונעלבת.
עכשיו אם אתה רוצה להגיד לי שבחברת קולט ייצרו את הקנה של הפלאטופ (M4A1, זאת הכוונה שלי כשאני אומר פלאטופ ובבקשה אל תלמד על M16 לסוגיו, תודה) עבה במטרה שכשפותחים זיג הוא לא יישבר, אז או שכנראה אני ואתה שרתנו בצבאות אחרים או שיש לך בעייה קשה מאוד בהבנה.
בכל מקרה, כל ההודעה שלך בכלל לא רלוונטית להודעה שלי, איסתרא בלגינא קיש קיש קריא- מכיר? אתה מנסה להתרברב בידע שלך ולא מגיב לעניין בכלל. תקרא את ההודעה שלי שוב ושתה מים צוננים. לא אמרתי למה הקנה עבה(ובאמת צדקת בדבריך, הוא אכן עבה כדי ליצור פיזור חום גדול יותר וכך מניעת המסה שעלולה ליצור כיפוף קל-בינוני תלוי בכמות הכדורים) סיפרתי הנפצה צה"לית כלשהי. אם אתה רוצה להתווכח\נעלבת אני מצטער מאוד. אם אתה סתם מנסה לריב תגיד לי מראש כי באמת שאין לי כוח ואני לא אבזבז את הזמן.
נערך לאחרונה ע"י gothic_ בתאריך 11-05-2008 בשעה 02:05.
|