04-03-2008, 21:11
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי nsdq160
אני חסיד של ביטחון מידע, בוודאי בתחום הנ"ל, אך לא צריך להתחיל להיבהל מקיום דיונים בנושא, לרבות התייחסות לסוגי חומרים פוטנציאליים כמו גם הדרכים להשיג אותם.
|
אני לא נבהל, אבל מבחינתי להתחיל להזכיר מקורות נגישים לחומרים רדיואקטיביים שקול לפרסום רשימת בסיסים מהם ניתן בקלות לגנוב תחמושת.
זכותך לא להסכים איתי, אבל גם זכותי להחזיק בדעתי.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי nsdq160
אחת הבעיות הגדולות סביב נושא ה-RDD הוא העדר הבנה אמיתית של הנושא. אני יכול להעיד, כמי שסוגיית ה-RDD מעסיקה אותו ביום יום, משיחות עם אנשים שקשורים לנושא, שגם הם נעדרים, לא פעם, הבנה אמיתית של האיום ומשמעותו, דבר שמביא להפרזה בו.
|
כמו בכל תחום הבלתי קונבנציונלי, חוסר ידע מביא אנשים לאחת משתי קיצוניות - זלזול או דמונציה.
אם הינו דנים בדרכים לטיפול יעיל בחומר רדיולוגי לאחר שפוזר, על טיפול בנפגעים, טיהור או הכלה של הנזק הייתי מסכים איתך.
אבל אנחנו דנים פה במקבילה של "מתכון" להכנת פצצה ביתית. לדעתי זה כן עובר את הגבול.
|