29-02-2008, 16:34
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.08.05
|
|
~ מדריך עדכון גרסא + תמונות ~
מטרת התוכנה / העדכון (במקרה הזה.) :
- לעדכן את הגרסא האחרונה למכשיר, כך שתוכנת המכשיר שלכם תהיה בגרסא האחרונה שלה, נטולת באגים עד כמה שאפשר והעדכנית ביותר.
- בשימוש בתוכנה הזו + התוכנה מהמדריך הקודם, ניתן לשנות את שפת המכשיר, ואת גרסאתו. (למשל לצרוב גרסא של אורנג', סלקום או של יורוקום.)
** כמובן השימוש על אחריותכם בלבד, לא אני באופן אישי ולא אתר פרש לוקחים אחריות על כל נזק שיגרם כתוצאה משימוש במדריך. **
המדריך מתאים למכשירי נוקיה, לא לכל הדגמים, בעיקר לדגמים האחרונים המאפשרים עדכון גרסא דרך תוכנת הPC Suite.
שלב א', מתקינים את התוכנה PC Suite (מתקינים בסגנון הידוע Next.. Next וכו'.. ) מבית Nokia. (מי שמתקשה בהתקנה, מוזמן לשאול שאלות..)
לפני שאנחנו ממשיכים, בעת העדכון, כל המידע שיש על המכשיר נמחק, מחובתכם לגבות את המידע !!
לאחר ההתקנה מחברים את המכשיר למחשב, בחלק מהמכשירים תוצג ההודעה הבאה על המכשיר, בוחרים כמובן בPC Suite כמו בתמונה :
בשלב אחרי זה מתחברים לתוכנה ובוחרים שם ב"עדכון תוכנת הטלפון" (למי שאין את האופציה הזו כמו בתמונה, שיוריד את התוכנה מכאן ויתקין.:
פה בוחרים בStart כמו שניתן לראות, שוב יש את ההודעה שעליכם לגבות את כל המידע הרלוונטי עבורכם.
פה לפני שאתם מתחילים, עליכם לבדוק שני דברים עיקריים :
1. שישנו כרטיס SIM במכשיר.
2. פה עליכם לבדוק שהסוללה טעונה במלואה.
אחרי שבדקתם את שני הדברים האלו, לחצו על Next.
ממתינים מספר רגעים..
פה חשוב לקרוא בטרם אתם מאשרים.
חשוב לשים לב לא לנתק את המכשיר.
אחרי שקראתם ואישרתם, לחצו על Install (אצלי זה Reinsatall בגלל שכמו שניתן לראות בצד, אני כבר משתמש בגרסא העדכנית.. אצל מי שהגרסא לא מעודכנת יהיה כתוב כנראה 12. משהו..)
ושוב, ממתינים, כרגע מתחיל תהליך העדכון, חשוב לשים לב שלא לנתק את המכשיר מהכבל, פעולה זו עלולה לגרום לטלפון שלא לעבוד.
כמו שניתן לראות, תהליך העדכון מתקדם, נותר רק להמתין..
עוד 3 דקות..
תהליך העדכון הושלם בהצלחה, לוחצים על EXIT :
התוכנה תסגור את עצמה..
זהו, סיימנו, יש לנו גרסא עדכנית ביותר במכשיר, למי שיש שאלות נוספות מוזמן לשאול כמובן.
בהצלחה לכולם.
** כמובן השימוש על אחריותכם בלבד, לא אני באופן אישי ולא אתר פרש לוקחים אחריות על כל נזק שיגרם כתוצאה משימוש במדריך. **
|