יש לי את הסרט על די וי די מקורי וקלטת וידאו (משנות ה 90)
איזו איכות בדי וי די חבל"ז המוזיקה והתמונה, שווה את המחיר אכן כן.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי -TsAcHi - שמתחילה ב "מה דעתכם על הפרסומת של "קרב סכינים"?"
בניגוד לתחומים אחרים בבידור (סדרות, סרטים, הופעות, קליפים), כל התחום של הפרסום מאוד מתקדם בישראל ולא מפגר מאחורי העולם. יש בעיקר פרומואים מצויינים ומושקעים - הדוגמניות, המטבח ועוד... מה שאי אפשר להגיד על הסרטים הישראליים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי -TsAcHi - שמתחילה ב "מה דעתכם על הפרסומת של "קרב סכינים"?"
הרסה את הצפייה בערוץ 10, לו רציתי לראות קרבות אקדחונים הייתי צופה "בטוב הרע והמכוער" שוב פעם... בפעם המאה נדמה לי
בכל מקרה פירסומת גרועה! ציון 0 הייתי נותן לה...
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google