17-02-2008, 00:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.05.07
|
|
NVJ, אז מה רצית שיהיה, שיצביעו הצופים ב-SMS כאילו זה כוכב נולד?
ובלי קשר, ככה עושים את זה באמריקאית. זאת הדרך הכי נכונה שיש.
אני היחיד שרוצה לפוצץ את גיא זוארץ במכות אחרי הפרק של היום? בוא נגיד שעד היום הוא היה מעצבן מאוד, מיותר, אבל בכול זאת איכשהו נסבל, אבל אחרי היום אני פשוט לא מבין מאיפה המפיקים המטומטמים חשבו על להביא את החתיכת חננה המפגר הזה, אולי אפילו צריך לשאול את יעל בר-זהר איך פצצת עולם כמוה התחתנה עם אדיוט כזה מדופלם. היום הוא פשוט שבא את כול השיאים של הטמטום. לא מספיק שצריך לשמוע את מטבעות הלשון עם הטונציה הבלתי נסבלת שהוא נותן להם, אז הוא היום היה צריך לפרט איזה סוג של חיות הוא רוצה שהם יכתבו, כאילו להגיד חיות זה לא מספיק טוב. "זה יכול להיות חיות ג'ונגלים, ים, אוויר" מה באמת? לא ידעתי, ואחר כך הוא מדרבן אותם, כמו איזה מדריך בקייטנה, רק היה חסר לו לבוא להשלים להם את המילים. חתיכת אוחצ'ה אדיוט.
פשוט אין מילים. גיא זוארץ - אתה חתיכת אפס!
לגבי כול הקטע עם מושיק: דבר ראשון, מה זה לעזאזל המחיאות כפיים האלה? אולי די להיות כאלה ישראלים? עם אני רוצה לראות ריאליטי ישראלי יש לי איןסוף אפשרויות. מה זה, נחיתת מטוס בנתב"ג, טוב שלא עלו עליו בחיבוקים ובנשיקות. ומה זה השטויות האלה שהוא שואל שאלה בסוף, איזה טמטום. המפיקים פשוט אדיוטים עולמיים ברעיונות שלהם.
ואולי די להתאבדויות החוזרות ונשנות של משה במועצת השבט? כן, הבנו שאתם מחפשים איפה לתקוע את המוזיקה ה"מרגשת" אבל זה לא תירוץ שנראה את זה כול פעם, אפשר לחתוך את זה בעריכה.
לגבי אי המתים, סביר להניח שבכול מקרה זה לא משנה כבר בשלב הזה. אבל שימו לב:
כמה מושבעים יהיו, זה לא קצת מוגזם מכמות של 12 אנשים?! 10 על 2 פינאליסטים זה לא שווה, (יכול להיות שיוויון) 9 על 3 פינאליסטים זה גם לא שווה, 8 על 4 זה גם לא שווה.
המשמעות: עוד מישהו יודח סופית מהמשחק, מכאן שאולי ורה ונועם יתחרו באי המתים, המפסיד יסיים את המשחק, והמנצח יחזור למשחק - אבל אז יש לנו בעייה - מדוע בעצם מושיק חוזר למשחק אם כך? מעניין מאוד!