11-10-2009, 13:27
|
|
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות
|
|
חבר מתאריך: 04.06.06
|
|
|
*אהממ* *אהממ*
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "למקרה שלא שמתם לב.. (בעלי פיירפוקס ואופרה) - תוספים לפרש"
^כותרת זו נכתבה דרך התגובה המהירה..
כן, כן, הרגע לו כולם ייחלתם הגיע, תוסף כותרת לתגובה המהירה! (ועוד כל מיני חידושים אחרים)
אז הרי החידושים:- תוסף חדש - כנאמר לעייל, תוסף חדש להוספת כותרת דרך התגובה המהירה
כך זה נראה:
לינק להורדה
- עדכון - לתוסף כפתורי הת"מ, בעיקר כדי למנוע התנגשות עם תוסך הכותרת
שימו לב: את התוסף הקודם יש למחוק ידנית, אחרת הכפתורים יתווספו פעמיים (זה כי שיניתי מעט את השם שלו)
לינק להורדה
- עדכון - לתוסף ההרחבה לתגובה הרגילה
דבר ראשון, עכשיו הוא גם עובד בדף העריכה (האמת שסידרתי זאת מזמן בעקבות הודעתו של מתן, פשוט לא פרסמתי )
ודבר שני, כעת ניתן גם להגדיל את רוחב שדה הטקסט לכל רוחב החלון ולא רק בקפיצות
לינק להורדה
- עדכון - לתוסף ההרחבה לעורך הה"פ (והחתימות)
תיקון באג שטותי, רוחב השדה היה נפרש ע"פ רזולוציית המסך (מה שאומר שבהקטנת החלון השדה היה בורח ממנו הצידה)
עכשיו הוא נפרש לרוחב החלון
לינק להורדה
- תוסף חדש - החלפת חלון בקשת אישור ה"פ בצ'קבוקס
כמו שהצעתי בעבר כאן
כך זה נראה:
לינק להורדה
- תוסף חדש - הוספת כלי הה"פ בראש רשימת ההודעות
אותי, לדוגמא, שאני מרבה לסדר ה"פ בתיקיות, זה קצת מטריח לסמן הודעות ואז לגלול עד למטה בשביל לבחור בהעברה (כן, אני קטנוני.. )
כך זה נראה:
לינק להורדה
- עדכון - להעלאת הקבצים המובנית (כזכור, הרעיון המקורי היה של The IceMan )
עכשיו אפשר להכריז סופסוף שהתוסף עוד איכשהו גמור
הטמעת ההעלאות לתוך גוף ההודעה סופסוף עובדת! עשיתי גם שלינק הסגירה של "החלון" יסגור את ה-iframe (המסגרת של ההעלאות)
בפיירפוקס התוסף עובד מצויין, עד כמה שבדקתי, אבל באופרה הוא משום מה עשה לי לפעמים בעיות עם ההעלאה הרגילה, אני עוד צריך לבדוק את העניין
לינק להורדה
- עדכון אחרון לבינתיים - לעריכה המהירה
גם בעקבות הודעה של מתן, עכשיו חלון העריכה לא יכול לעבור את גבולות הדף
לינק להורדה
לסיום: עוד משהו קטן, הכנתי דף המרכז ונותן פרטים על התוספים באתר שלי (הוא עוד לא גמור כמובן..)
http://u.math.biu.ac.il/~mustakb/scripts
מצחיק שדווקא לתוסף המקורי של הרחבת הת"מ אין הפעם עדכונים....
אך אל דאגה, יש תכנונים להוסיף לו עוד אפשרויות
הערה שאולי תעניין את חלקכם: כמו שאתם יכולים לקרוא בלינק לעייל, בעקרון ניתן להריץ את הסקריפטים באינטרנט אקספלוררבעזרת התוכנה IEPro (צריך רק לשנות את סיומת הקבצים מ-'.user.js' ל-'.ieuser.js')
אצלי זה עבד רק באופן חלקי
ובנוסף, לגוגל כרום יש אפשרות מובנית להרצת סקריפטים, הבעייה שהם לא תומכים באובייקט unsafeWindow (מעפנים אלה..), מה שאומר שהרבה מהסקריפטים לא יעבדו
מי שרוצה לנסות, צריך להפעיל את הדפדפן עם הדגלון --enable-user-scripts דרך שורת הפקודה או פשוט ליצור קיצור דרך חדש ולהוסיף את הדגלון בסוף שורת ה"יעד".
את הסקריפטים צריך להעתיק לתיקייה %homepath%\locals~1\applic~1\google\chrome\userda ~1\default\usersc~1 (פשוט תעתיקו לשורת הכתובת של תיקייה כלשהי שפתחתם)
ועוד הערה: בזכות דרבון מצידו של יקירנו מר שיפעס, אני סופסוף גם בודק אפשרות להוספת עיצובים לפרש דרך סקריפטים
הצרה היא שגריזמונקי מריץ את הסקריפטים לאחר שהדף נטען, מה שגורם ל"הבהוב", משמע, שהדף מוצג לרגע בעיצוב הרגיל ואז משתנה לעיצוב החדש
נראה, אולי ננסה להכין בכלל תוסף xpi (לא ששאני יודע איך.. )
(הבעייה רק שזה אומר שלא תהיה מקבילה לאופרה)
תהנו!
|