01-03-2008, 22:09
|
|
|
חבר מתאריך: 01.03.08
|
|
חובשים...
אז ככה סאת תיהיה הודעה אולי טיפה ארוכה אבל אני אעבור נושא נושא,, שתדע שאתה מגיע לראיון חובשים גם אם תגיד שאתה ממש אבל ממש לא רוצה חובשים אז לא בדיוק שואלים אותך כי אתה כן תוכל למצוא את עצמך במחלקת חובשים.
עכשיו השטויות האלה של "אתה עושה כמעט טירונות שלמה" אז זהו שלא, אני וכן, גם חברים שלי מנוב' עשינו טירונות חודש וחצי במחלקה נפרדת הגענו לשדאות עשינו את השבוע הזה ואז זהו. לא עשינו לא שבוע פק''לים, כיתה,מחלקה,M-16 וכו' אז תפסיק לקשקש. חובשי הגדודים של נוב' לפי מה שאני יודע מגיעים בעוד כחודש וחצי זתומרת למקום שממנו הם הפסיקו אבל חובשי הסיירות מגיעים בעוד 3 שבועות וכן הם יתחילו טירונות מחדש אבל שמע הם צרכים להיות חזקים בראש וככה הם הרי לא סתם הם נבחרו לסיירות אז הם יתמודדו יפה מאוד עם חודש וחצי של טירונות.
אני חזרתי לאנשים באותו הגיל שלי אולי בגלל שאתה גיוס מרץ אז כן תיהיה עם אנשים קטנים ממך אבל בסופו של דבר אז מה זה אותם אנשים.
בקשר למז''י אז כן אתה יכול להגיע לשם אבל אם תיהיה חובש טוב אין לך שום סיבה לחשוש שתגיע לשם.
למיטב ידיעתי חובש שיוצא בהקצאה שנייה יהיה פסול למכ''ים.
עכשיו בכללי אני אומר לך על הקורס עצמו, פק''ל חובש הוא הפק''ל הכי חשוב שיש אתה בתור לוחם לוקח חיים אבל גם מחזיר ושומר על חיים, על החיים של החברים שלך. יצא לי לשמוע על חובשים שהצילו גפיים או אפילו חיים של חברים שלהם ותאמין לי שאין יותר סיפוק מזה. יטחנו אותך בקו? יש מצב אבל בשביל זה אתה פה. אני לפחות מרוצה ברמות מהמתנה שקיבלתי. בכול מקרה לאן שלא תלך שיהיה המון בהצלחה...
|