ממש כמו האדם הראשון, גם אנחנו החלטנו שצריך צלע נשית בעסק... ולכן, החלטנו לצרף את אחת המוחות והלבבות (והעיניים ) ההכי יפים שנראו בפורום. נכון, מהיום פאקטשלי, יעל שלנו, היא מנהלת בפורום.
העצות של יעל הפכו לשם דבר בפורום. הנתינה, האהבה, החום, התמיכה, החוכמה הם רק חלק מהדברים שבאים לידיי ביטוי כמעט בכל הודעה שנכתבה על ידה.
מיותר לציין, שהיא גם תקבל את רכב המנהלים ואת המשרד שארז ואני קיבלנו שנכנסנו לתפקיד...
וכמובן, המשכורת החודשית...
אז... יאללה! להפציץ בברכות, אנשים!
נערך לאחרונה ע"י חרוב בתאריך 08-02-2008 בשעה 17:33.
כמו כל הריאלטי לאחרונה אפשר לוותר על התחרות וישר להתחיר אותך ככוכבת נולדת
מזל טוב יקירתי כמו שאחלתי לך במסנגר, באמת לא היה או היתה מישהו יותר ראוי ממך
ובנוסף אני מקווה שאת מכינה קפה (או שוקו) יותר טוב מאמיר שהיה עושה את זה זוועתי
מאחלים לשלושתנו שיתוף פעולה מהנה ואני יודע שהוא יהיה כזה והפורום הרויח בענק עכשיו
באהבה גדולה
ארז
מכל הלב:
זאת את~!~
בהחלט מורידה בפנייך את הכובע~!~
את מדהימה,
ואת תמיד (כאן) ושם כשצריכים את התמיכה והעזרה,
ותמיד אומרת את המילה הנכונה בזמן הנכון,
במקום הנכון,
את תמיד תמיד רואה את הדברים בגובה העיניים,
ומגיבה כמו שהיית מצפה שיגיבו לך,
מכל הלב,
אוהבת אותך המון,
תמשיכי לעשות ולתת!!
שלך לנצח,
וכאן לכל דבר שרק תצטרכי!!
ים.
כמו שכבר אמרתי לך, זה מגיע לך!
אז שיהיה לך המון מזל-טוב ובהצלחה.
ובזמן שאני בבית חולים בניתוק "מושלם" מהאינטרנט (אלא אם כן כבר גילו שם את האל-חוטי) תדעי לך שאני חושבת עליך ומתגעגעת, אבל מודעת לעובדה שאת לא יכולה לבקר אותי כי את עסוקה מדי בניהול הפורום (ובללכת לבית הספר, ולהיות בבית בלי דרך להגיע אלי בין השאר...).
אז שוב, המון בהצלחה! ושבוע טוב ומצויין (בואי נקווה שזה יהיה ככה לכולנו...).
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי פאקטשלי שמתחילה ב "מה עסוקה מדי מה?!!
בשבילך אני..."
כמו שכבר אמרתי, בשיא ההתחשבות, עד החתונה (שלי) זה יעבור... מספיק מהר?(במידה ולא מצאת לי "שידוך ראוי" לחודש חודשיים הקרובים אז אני משערת שזה באמת יהיה ככה...כי אני לא מצאתי לעצמי אחד..חח ).
אז ניפגש עד החתונה...
ובהצלחה! (גם במבחן בספרות). ואל תדאגי בקשר לחומר קריאה, מסתבר שהסבא האינטלקטואל שלי נהנה מהרעב שלי לספרים וקנה לי ספר ולעוד מישהו במשפחה הוא קנה ליום הולדת "משאלה אחת ימינה" ובזכותך יכולתי להגיד לו שזאת בחירה ראויה ;-) .