17-01-2008, 23:24
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.04.02
הודעות: 17,485
|
|
אתה יודע מה?
הרעיון לא רע בכלל.
זכורני שבסוף שנות השבעים היתה מסעדה בשינקין פינת סירקין בגבעתיים (באלכסון לעובד מהסביח) שנקראה "פונדק הציד".
בעליה של המסעדה (שנסגרה לאחר תקופה) היה צייד בעצמו. באותה עת, המסעדה הקדימה את זמנה.
אני משער שיש בצפון מספיק מסעדות המגישות בשר ציד.
לגופו של עניין, יש מצב לפתוח מסעדה כזאת בתל אביב (הרבה כסף..למי שיש, בעיקר יחסי ציבור).
עד כמה שאני יודע, ציד קשור לעונות ולא בכל עונה תוכל לאכול את בשר הציד האהוב עליך, אלא אם כן, תצוד את המסכנים ללא הכרה ותקפיא..ואז זה לא ממש נחשב, לא?
הרעיון הוא טוב, לא עבורי..אבל תוכל לקבל ממני "יעוץ" לגבי המפל שיפול לבריכת הקרוקודילים והפירניות.
כמו כן, אוכל לעזור לך להקים ביקתה ולהמליץ על אור נרות ועששיות..
ברקע תתנגן לה מוסיקה "יערית" מלווה בציוץ ציפרים ושאגות יגוארים רחוקות ומידי פעם נכניס "פאוזה" של ברקים ורעמים (פירוטכניים) ונוריד גשם טרופי על סכך הביקתה ביולי אוגוסט.
לא תהיינה חיות מפוחלצות על קירות הביקתה (אולי תמונות של ציידים של פעם..).
הולך?
_____________________________________
looopy
נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 17-01-2008 בשעה 23:41.
|