23-11-2007, 17:14
|
|
|
חבר מתאריך: 04.06.07
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "במיוחד עבורכם, בתי הספר הקרביים ביותר ואלה שהכי משתמטים"
תגובתי לכמה דברים:
Black Mammmba - זה לא משנה שאם מתוך 100.. 80 מתגייסים לקרבי אז זה 80%. ואם היו 200 והיו מתגייסים לקרבי 160? זה באמת לא קשור.. מה לעשות שיש שם מס' יותר מצומצם של תלמידים - זאת הדרך הכי הוגנת לשפוט.. באחוזים ולא בכמות כי כמו שאמרת באזורים אחרים הכמות יותר גדולה בגלל שכלל האוכלוסייה גדולה יותר.
ועפ"י הנתונים שפורסמו כאן רואים בדיוק מה קורה במדינה הקטנה שלנו: בהכי קרביים - עמק יזראל כמה וכמה פעמים, מועצה אזורית גלבוע, מועצה אזורית מגידו, עמק הירדן, עמק עפולה ועוד ועוד מועצות אזוריות.. לדעתי זה מעיד על הכל!
לא ראיתי שם יותר מדי מערים אחרות.. ת"א לא מופיעה אבל מככבת ברשימה השנייה, חיפה, כפ"ס, פ"ת (שאני גר בעיר הזו), ראשל"צ, ב"ש, ירושלים ועוד..
זה ללא שום צל של ספק מעיד על מגמה מסוימת!!!
גם צוין בחדשות שאחוז המשתמטים (וכרגע ההתייחסות היא רק למשתמטים) הרבה יותר גבוהה במרכז מאשר בצפון לדוגמא...
אני בכל מקרה מתבייש, אין לי בעיה חס וחלילה עם אלו שעושים שירות משמעותי במקום לא קרבי כמו מודיעין ועוד, כל אחד צריך לתת את המקסימום שלו ומי שלא יכול באמת לשרת בקרבי ויכול לתרום בתחום אחר זה מעולה אבל מי שסתם ג'ובניק או שמשתמט... עליהם אני מעדיף לא להרחיב.
|