במקור נכתב על ידי orreut
ברצינות.
מתחילת דרכינו רדפו אותנו, שיגלו בנו, רצחו אותנו. לכל מקום שתזרוק אבן על הגלובוס תמצא מקום שרצחו יהודים לאורך ההסטוריה.
היהדות דורשת מהבנאדם מאות אם לא אלפי איסורים והחמרות, מרגע שהילד נולד שחותכים לו את הערלה
ועד לפני שמת שצריך למלמל תפילות.
לא נותנים לך לנוח, מהשניה שאתה קם בבוקר עם אלפי הנהגות והלכות ועד השניה שאתה הולך לישון.
לא נותנים לך להינות בשבת, לא נותנים לך להינות עם סתם בנות לאכול מה שאתה רוצה ועוד ועוד בלי סוף.
חרא.
אבל מה, היהדות נותנת תשובה ניצחת לשאלה שכל אדם שואל בשלב כל שהוא בחייו- "למה אני פה?"
לאכול לחרבן ולזיין?
"בטוח שלא" עונה האדם לעצמו בשלב זה או אחר של חייו, כשהתבגר ואפילו והזדקן, הבולבול לא עובד, אוכל מצינורית ונח בכל מקרה 24\7).
אז אם אנחנו שונים מהבהמות, איך אנחנו שונים?
1. אנחנו אוהבים.
2. אנחנו חושבים.
3. אנחנו מדברים.
למה אתה חושב שחיות לא יכולות לחשוב, לדבר ולאהוב? בני אדם הם לא יוצאי דופן, הם לא היחידים שאוהבים, הם לא היחידים שחושבים, הם לא היחידים שמדברים.
*יש לנו נשמה, שנותנת לנו להבדיל בין טוב ורע, אנחנו חושבים על זה, ומוציאים מהכח אל הפועל ע"י דיבור*
על מה אתה מדבר? אין שום הוכחה שנשמה קיימת, זאת בסה"כ המצאה.
וזה עוד לפני שאומרים שאין באמת טוב ורע, מה שטוב לי לא חייב להיות טוב לך וההפך.
טוב, אז מה אני עושה עם כל זה?
היהדות נותנת לבן האדם יכולת להתגבר על האינסטינקטים הבהמתיים שלו הטבועים בו עמוק מרגע הוולדו. רצח, גניבה, נקמה, אוכל, שתייה, אהבה ומעשה האהבה, לכל אלו היהדות נותנת רמה נוספת.
הרמה שמפרידה את האדם מהבהמה. אדם חושב לרגע קט מאין הגיע האוכל, לפני שבולס, האדם לא ירצח, לא כי זה לא מוסרי, אלא כי בני האדם הם ברמה אחת מעל. האדם לא ינקום, כשהנקמה בוערת בעצמותיו כי אנחנו רמה אחת מעל. היהדות מרסנת את האדם מעצמו.
את כל מה שהיהדות נותנת אפשר לקבל במקום אחר, זאת אותה גברת בשינוי אדרת.
הדבר היחיד שמבדיל בין האדם והחיות הוא היכולת של האדם לשנות את הטבע ולהתאימו לצרכיו.
על מה אתה מדבר? האדם זה החיה היחידה שרוצחת כל הזמן, בלי להפסיק, את עצמה, בכל רגע יש בעולם לפחות מלחמה אחת והאדם הוא החיה האחרונה שאפשר להגיד עליה שהיא מוסרית.
המוסר של היהדות לא יותר טוב מכל מוסר.
אנשים נוקמים, רוצחים, אוכלים, שותים, הם עושים הכל, ותאמין או לא, חלקם יהודים.
יגיד האדם- אבל אני לא רוצה! יגידו כולם- אבל אנחנו לא רוצים! רוצים לעשות מה שבראש!
כאוס.
מכאן גם הלא יהודים הבינו שישנו צורך במערכת חוקית.
נכון, בלי חוקים יהיה כאוס ,אבל חברה בלי חוקים היא לא אפשרית, אפילו בג'ונגל יש חוק(המתאים שורד).
שים לב שעד עכשיו לא אמרת למה צריך לבחור דווקא ביהדות ולא בדת אחרת.
היהדות היא הדת הקשה ביותר, הדורשת ביותר, ולא סתם קוראים למצוות הייהדות "עול".
זה קשה!
אמונה באל יחיד שברא את העולם זה נחמד, אבל למה נתן לנו כל כל הרבה מצוות וחוקים?
רצה האלוקים לזכות את ישראל בכמה שיותר מצוות לכן הרבה אותם.
אדם שלא עובד, לא מקבל כסף. אדם שמעמיסים עליו עבודות הרבה, זוכה להערכה, זוכה לשכר וזוכה לסיפוק עצמי.
זה לא ממש נכון, אפשר להרוויח הרבה כסף בלי לעבוד, אדם יכול להקים חברה ולפרוש מעבודה ברגע שהיא מצליחה ומרגע זה והלאה להרוויח הברה כסף בלי לעבוד.
אפשר לזכות להערכה, שכר וסיפוק עצמי גם בלי לעבוד.
למה היהדות?
מאב לבן עבר אלינו מסורת מהר סיני, את כל הסיפור של התנ"ך החוקים והמשפטים הכתובים והלא כתובים. לאף עם אין מסורת, שעם שלם ראה מחזה, קיבל חוקים ולימד את בניו, בני בניו והם לימדו את בניהם וכך הלאה עד לימינו.
לאף עם אין מסורת?
ההוכחה של אמיתות היהדות, תורת משה, יציאת מצרים וכו', היא ריבוי העדויות.
אין ריבוי עדויות, אף אדם לא ראה את אלוהים, אף אדם לא ראה את המכות, הכל כתוב בתנ"ך שאי אפשר להגיד עליו ברצינות שהוא ספר של עובדות בלבד.
ממש כמו השואה.
מנסים כיום להכחיש את השואה, וזה לא כל כך קשה. כיצד אנו מונעים זאת? עם עדויות על גבי עדויות, מתועדות בסרטים, חפצים, מקומות והכי חשוב- אנשים. הם סיפרו לבניהם ולבני בניהם.
לא יכול להיות שמאות אלפי בני אדם, ששרדו את התופת, משקרים. העדויות שלהם יחיו גם עוד אלפי שנים. החוזק של העובדות בא מריבוי עדויות.
אבל אין עדויות, הכל קרה(או לא קרה) לפני אלפי שנים, האירועים שמתוארים בתנ"ך ניתנים לפירוש בכמה דרכים, יש עדויות לשואה, יש מחנות ריכוז, יש מסמכים, אבל אין הוכחה שהמבול התרחש, היהודים הם היחידים שמדברים על מבול שהתרחש מתי שהם טוענים שהתרחש, אין הוכחה שהעולם בן 6,000 שנה.
הטיעון שלך הוא דמגוגי, הוא זהה לטיעון "מליארד סינים לא יכולים לטעות", רק חבל שאתה שוכח שהם כן יכולים לטעות, אני לא אומר שהשואה לא התרחשה, אני אומר שאי אפשר להגיד שאלוהים קיים כי 3 מליארד אנשים מאמינים בו/כי יש יהודים.
כנ"ל כאן.
600,000 גברים מגיל 21 ומעלה העבירו לבניהם. במעמד הר סיני היו לפחות, בחישוב מהיר- 3,000,000 איש. בריבוי טבעי של 1.1 עד לימינו זה מגיע ל100,000,000 איש. אין כ"כ הרבה יהודים, כי נרצחנו במהלך הדורות, בשל אמונתינו, הוגלנו והתערבבנו באומות. נשארנו פסיק של פסיק של יהודים.
אין שום הוכחה שהיו 600,000 אנשים, אין אפילו הוכחה שיציאת מצרים התרחשה במציאות.
הסיכוי ש3,000,000 אנשים יצאו ממצרים בלי להשאיר עדות הוא אפסי, מדובר בכמות עצומה של בני אדם, איך זה שלא מצאו מחנות, או שאריות או שלדים של אנשים שמתו(מדובר במליוני אנשים, עשרות אנשים היו צריכים למות כל יום מזקנה, מחלות וכו').
איך זה ש3 מליון יהודים הפכו ל13 מליון ב3,500 שנים? זה לא הגיוני, לא הרגו יותר מ7 מליון יהודים לאורך השנים, לאן נעלמו כל כך הרבה יהודים? לפי החישוב שלך, שצריכים להיות 100 מליון יהודים, פחות 7 מליון שנרצח במהלך הדורות(אתה יודע מה? אני אהיה נחמד ואגיד ש10 מליון נרצחו), זה אומר שנשארו 90 מליון יהודים, פי 7 מהיהודים שחיים כיום, לאן הלכו 77 מליון יהודים?
היהדות היא חרא של אומה\דת להשתייך אליה, אבל היא האמת.
למה אתה חשוב שהיא האמת? אין שום הוכחה שהיא האמת וזה די ברור שאלוהים מנסה להעלים אתכם, הוא מעדיך הרבה יותר את הנצרות שיש בה יותר מפי 150 אנשים, או את האיסלם שבו יותר מפי 70.
|