04-11-2007, 19:58
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.05.04
|
|
ברשותכם אגיב לכולם בהודעה אחת:
קודם כל, מאיר, תודה רבה על שנחלצת להגנתי
שמוליק, מה שאתה כותב נכון, ההורים שלי ציפו שאלמד מקצוע ריאלי כלשהו.
כמישהו שהגביר מצועות ריאלים בבי"ס והתעניין כל החיים במדעים קיוו שאמשיך בכיוון (שכמו שכתבת -
הוא בר עבודה).
הם לא אמרו במפורש שהם מאוכזבים מהבחירה, אבל זה ניכר.
juda, לא כל כך הצלחתי לעכל את התגובה שלך, אלמלא הסמיילי בכותרת סביר להניח שהייתי מתעלם ממנה.
כמה דברים לי אליך:
א. אני שמח שאתה לא אבא שלי.
ב. אני מקווה בשבילך שהילדים שלך לא יהוו אכזבה עבורך כפי שאתה מניח שאני עבור הוריי.
ג. אל תשליך את הערכים שלך על אחרים. החינוך שאתה קיבלת הוא לא בהכרח זה שלי, ואותי מעולם לא גירשו מהבית, להפך.
ד. האשכול הזה נפתח כדי לשמוע דיעות ואני מודה לך על שהצגת את דעתך, אני גם יכול להבין אותה, אבל לא
את הטון הביקורתי שהיא נכתבה בו, אתה לא מכיר אותי ואל תתיימר להיות כזה, לשפוט על פי פרגמנטים
זו לא ממש חוכמה גדולה, בלשון המעטה.
ה. לו רציתי תגובות על הצילום הייתי מפרסם בפורום צילום, יש תמונות שלי בפרש, זו לא הראשונה.
פשוט, אני מודה לאבי על האירוח, אבל אתם קצת מגזימים.
אני לא לוקח מאבי כסף, מעולם לא היו לי בקשות מיוחדות. בתקופת לימודים הייתי מגיע הביתה רק כדי לישון,
וגם זה בקושי. עם מערכת של 40+ שעות בשבוע, כשאני משקיע אחרי הלימודים זמן גדול מזה שאני משקיע
במכללה עצמה, קצת קשה להחזיק עבודה שתאפשר עצמאות.
אני מבטיח לך שאני לא מפונק כמו שרובכם ודאי חושבים, סביר להניח שרחוק מזה.
HotChillis, תודה, אני מניח.
מאיר, תרשה לי להודות לך שוב
קצת מיהרו לשפוט אותי, וזה מעניין בהתחשב בעובדה שאף אחד מפה לא ממש מכיר את הסיפור כולו,
אלא חלקים בלבד, אבל בהתחשב בכך שאני כתבתי את ההקדמה קשה לבוא בטענות על כך, כי זה באמת
לא משקף הרבה.
ממילא הנקודה שלי הייתה שההורים שלי לא תומכים בהחלטה שלי, עם או בלי קשר לזה שאני גר בבית.
אגב, העבודה שעשיתי בחופשת הקיץ קשורה בכלל לענף ההיי-טק ולא לאופנה, ואני משאיר את כל האופציות
פתוחות, כך שאני לא מסתמך רק על אופנה כמקצוע.
יודה, כשיהיו תמונות של בחורות לא תקבל.
מה שכן, אני מעריך את כולם על הדיעות ועל כך שהם טרחו להגיב, זה לא מובן מאליו וניכר שכולם השקיעו
בתגובות ולא הסתפקו במשפט אחד שמגרש אותי מהבית.
אז תודה.
|