בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי קוביבי שמתחילה ב "אז מה אתם רוצים לראות בפורום?"
דוגמאות להצעות שנשלחו אלי במייל... חבל שאתם לא מעלים כאן (נשאר אנונימי כמובן, מי שרוצה להזדהות - מוזמן)
1. תחרות/אתגר ידע בין משתתפי הפורום כדוגמת אלו שנמצאים בארכיון (123 )
כאשר התחרות היא על צל"ש.
למי שיש צל"ש (ומגיע לו) יקבל מומחה
למי שיש מומחה יקבל נשיקה מ the IceMan.
2. רעיון לפרוייקט - "המחשב היציב". כולם יודעים שחלונות מאיטה עם הזמן עד רמה שדורשת התקנה מחדש, אז הרעיון הוא ליצור פרוייקט שכולם ישתתפו בו וייתנו רעיונות כיצד "לייצב" את חלונות גם למשתמשים שמתקינים עשרות תוכנות ביום (שימו לב, מאוד שונה מהרעיון של הפיכת חלונות למהירה יותר ע"י tweaking למיניהם שכבר נסקר בפורום)
למציע ההצעה השנייה - אני יודע שביקשת ממזמן, אבל יש לי נסיבות מקלות... אז אני מבקש סליחה.
עוד רעיונות? תמיכה ברעיונות האלו? משהו?
אביעד - הרעיון שלך נחמד, אבל אני רוצה משהו יותר מדוייק, לא "לרכז מדריכים" אלא לדוגמה "מדריך ההבדלים הגדול בין חלונות XP לVISTA לדוגמה", זה נשמע שימושי יותר.
רעיון נוסף שעלה (למה אתם לא מפרסמים כאן? אל תתביישו!)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי קוביבי שמתחילה ב "אז מה אתם רוצים לראות בפורום?"
בהמשך לאשכול (הכושל, אני חייב לציין) הזה , סקריפטים מתקדמים בpowershell.
הנושא יכלול פונקציות, פעולות אוטומטיות, שימוש בWMI (ושאר רכיבי חלונות) וניהול מחשבים מרחוק, קצת (הרבה) יותר מתקדם מהאשכול הקודם שהיה לצורך רקע בלבד.
רוצים שהאשכול הזה יהיה אשכול הצעות ובעוד שבוע מהיום נפתח סקר? (אנונימי, אם אני אגלה איך, כי מתביישים פה, מסתבר)
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי שכחתי את סיסמתי שמתחילה ב "האשכול אולי לא הצליח יותר..."
אבל עדיין, powershell היא שפת סקריפט שמיועדת לניהול חלונות.
בדיוק כמו ששפות הצדפה (shell, כמו sh, bsh, bash, tcsh וכו') הן חלק בלתי נפרד מנושא הלינוקס.
זה כמו שתגיד שכתיבת סקריפטים ב-batch מתאים גם לקורס תכנות
בכול מקרה הנושא נראה לא פופולרי ממש לצערי, וחבל...
ובדיוק לכן לינוקס לא חביבה למשתמש !
(עכשיו תסביר את זה לשימי..)
אולי אם תתחיל עם הסבר שמתחיל לפני האפס...קרי: להסביר מה זה בכלל ברמה הרבה יותר בסיסית..למה זה טוב וכו' וכו'..שכל טיפש כמוני יבין אולי אז האשכול יגיע לאן שהוא..(דרך ללא מוצא?)..
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי שכחתי את סיסמתי שמתחילה ב "ובדיוק לכן לינוקס לא חביבה..."
אתה לא חייב לעבוד עם ה-SHELL כדי לעבוד עם לינוקס,
ה-SHELL נותן לך גישה ולשיטה חזקה יותר על המערכת במיוחד עבוד פעולות שחוזרות על עצמם
בדיוק כמו שה-CMD .... אהההמממ קבל תיקון כמו ש-PS מנסה לעשות