02-09-2007, 11:21
|
|
|
חבר מתאריך: 25.01.05
|
|
מסכים.
אני מבין את מה שאמרת לי בנוגע לעבודה של אנשי מכירות, ולציפיות של המעסיק. ולהתאמה/חוסר התאמה לסוג העבודה.
ולכן אני לא מתלונן על זה שהוא פיטר אותי, (ולא הייתי איש מכירות רע. ביחס לחודש ראשון הייתי מאוד בסדר גמור).
אלא ככה:
אתה מסכים איתי שאחד שיש לו משרד מכירות, והוא מחפש עובדים חדשים, והוא מקבל עובדים בלי מבחנים או נסיון, ומבטיח להם בסיס, בלי שום תנאי למכירות שלהם, הוא מתחייב לשלם להם כפי התנאים שהוא הציג, ולוקח על עצמו סיכון שהם לא ימכרו כלום והוא יפסיד?
ונגיד שהוא קיבל עובד חדש לעבודה והבן אדם לא מכר כלום במשך כל אותו החודש, אז הוא לא יכול להוריד לו מהשכר המובטח (ושהובטח בפירוש שגם אם לא תמכור שום דבר) כי הוא לא מכר?
(הרי אם זה לא ככה, הוא יכול להתחייב לחודש ראשון בתשלום לכולם, וכל מי שלא מתאים, לפטר אותו יומיים לפני סוף החודש, ולשלם לו חצי ממה שמגיע לו..)
[ואם כבר נכנסים לצעד אחד קדימה, אז עקב כך שהוא משלם לך בסיס הוא גם מעביד אותך הרבה יותר מכל מי שעצמאי... ואתה גם מחוייב הרבה יותר מכל מי שעצמאי..]
בתור אחד שהעסיק הרבה אנשי מכירות, אתה מסכים?
(אם אתה מסכים על כך שבתור מעסיק אנשי מכירות, שמפרסם ומתחייב לשכר בסיס מסויים שלא תלוי כלל במכירות, אתה מחוייב לשלם את אותו הבסיס שהבטחת, ובלי קשר למכירות, אשמח לדבר איתך בצורה פרטית)
תודה.
|