24-08-2007, 16:28
|
|
מנהלת פורומי הצילום
|
|
חבר מתאריך: 12.04.05
|
|
טל, תבדוק מה כתבתי לך באשכול של reality2 לגבי רצח עם המוני בתמונות שאתה עורך...
תמר - המודלית שלך פשוט מקסימונת לא רגילה. (וההשוואה לברוק שילדס מעליבה. בר הרבה יותר יפה.)
1. אהבתי את הקומפוזיציה החמודה שנוצרה באמצעות עלים לפני הפנים (ש"נוגעים" בראש אבל לא מסתירים את תווי הפנים) והעלים המטושטשים שמאחור. לעומת זאת, הזוית של הראש (או מה שזה יהיה, אין לי מושג) לא מחמיאה לה. נראה שם כאילו יש לה פנים רחבות. יש מצב שזה קשור לפה הסגור. יש לה חיוך מקסים - שתצטלם תמיד עם פה פתוח...
2. יופי של תמונה. הסביבה הטבעית מאוד מתאימה לפנים שלה ולחיוך המתוק. ההילה של התאורה על הבלונד, על העלים ועל השרוול שלה מוסיפה זוהר קסום לתמונה.
3. שוב פעם מקסימה. הדבר היחיד שהפריע לי פה הוא הזוית של הצילום, שגורמת לה להיראות כאילו היא מנסה להבליט את החזה שלה. אני יודעת שזה לא נכון, אבל צילמת את התמונה מגובה החזה (נדמה לי), ולכן העיניים נופלות ישר עליו (ואני מניחה ששאר המגיבים יציינו את זה לחיוב , אבל לדעתי זה נותן אוירה לא נכונה לצילום). יש מצב שזה קשור גם לשמלה שלה, בשילוב נתוני הגוף הטבעיים. (שוב, זו אחלה שמלה ואחלה נתונים, אבל בשילוב עם זוית הצילום המעט-נמוכה - נוצרה הדגשה של החזה לעומת הבלעה של הפנים, ולדעתי זה חבל.)
4. התמונה האהובה עלי בסט. הזוית הזו, שאהבתי מאוד גם בתמונה של רותם, פשוט הולמת את בר בצורה לא רגילה. גם המבט שלה יפה שם, ושונה מהמבטים בשתי התמונות הקודמות (=גיוון). שילוב הצבעים הוא ממש חגיגה לעיניים, והתמונה בכללותה נהדרת. אני רק מסכימה עם נעם שהדשא על העין טיפה מפריע, אבל בקטנה.
[אגב, סרבי לכל הצעת עריכה של טל אם היא כוללת הסרת הנמשים. זה כל היופי!! לא מצליחה להבין למה אנשים מסירים נמשים של דוגמניות, כמו בר רפאלי למשל.]
|