27-07-2007, 10:55
|
|
מנהל פורום פלאש
|
|
חבר מתאריך: 04.03.05
|
|
חזרתי מהאימון המיוחד הראשון שלי
זה אימון שהועבר על ידי מספר מאמנים שכל אחד מתמחה בשיטה מסויימת בתוך הג'יט קון דו, זה לא היה אימון כושר.
וממש לא היה כיף.
התאמנו 4 שעות והתאמנתי עם איזה מישהו שהוא כבר שנתיים לומד קונג פו (בן 20 גם אבל מישהו אחר שהוא בצבא, לא זה שאני בדרך כלל מדבר עליו).
פריקה עצבנית, מי שרוצה יכול לדלג:
כל הראש שלי התפוצץ מכאבים ואפילו עכשיו אני גם מרגיש דפיקות בראש כאלה ולא משנה כמה שתיתי.
וביחד עם זה כל האימון אני חוטף ממנו (אבל באמת), הוא אומר שבשביל לזכור מכה צריך להרגיש אותה, יש בזה משהו זה גם מה שהמאסטר שלי אומר אבל נגיד כשאני בדרך כלל מתאמן עם מישהו אחר אני חוטף אולי פעם אחת וגם זה בצורה סמלית כזאת, מי שהתאמנתי איתו באימון כל הזמן אומר "אל תפחד אל תפחד" ואז אני לא מגן כדי שיהיה לו יותר קל לבצע את התרגיל, חוטף כמה מרפקיות\אגרופים\סטירות חזקות לפרצוף (תלוי בתרגיל) והוא אומר בעיה שלך לא שמרת פנים, עכשיו אם אני מנסה לשמור ולהדוף את המכות שלו הוא כל הזמן זורם לתרגיל אחר הרבה יותר כואב שהוא למד לפני האימון הזה (להזכירכם הוא לומד שנתיים אני חודש).
עכשיו האימון הסתיים בזה שאני כל הזמן מנסה להגן את ההתקפות שלו וחוטף דברים ממש כואבים (מילא הבומבות אבל בקונג פו ממציאים דברים סאדיסטים משהו), ותוך כדי הראש שלי מתפוצץ מכאבים (ושתיתי המון) ואני כל הזמן מתמקד בלחטוף כמה שפחות מאשר ללמוד את התרגילים שהועברו, את התרגילים אני עכשיו זוכר ממש בקושי, בספארינג הוא בכלל לא ריחם עליי והשתמש בהמון דברים וכבר לא יכלתי לשלוט בזה וייצאו לי דמעות מרוב כאב כמה פעמים וזה נראה כאילו אני בכיין אבל ניסיתי לעצור אותן...
בקיצור מה שיוצא זה שבאימונים הרגילים כשאשכרה עוזרים לי ללמוד ולא חושבים על איפה להלביש לי קומבו אני לומד וזוכר הכל, אבל כשסתם זורקים עליי את הכל בבום מהיר כזה (אני אוהב להתאמן עם אנשים מתורגלים, אבל לא כולם מניאקים כמו זה שנפלתי עליו) אני לא זוכר כמעט כלום.
סוף פריקה עצבנית.
עכשיו מה אתם אומרים זה בסדר ככה שאני חוטף הרבה (אולי נשמעת שאלה מטומטמת שאני יכול לחשוב עליה לבד אבל לא), אולי במשך הזמן זה יעזור לי ויחשל אותי? אותו אחד שהיה איתי באימון המיוחד כל הזמן אמר לי כמה שהוא היה כמוני ולא לדאוג זה מחשל ובסופו של דבר הולך לטובתי, אבל אני באמת לא יודע מה לחשוב..... =\
|