12-07-2007, 20:45
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.08.05
|
|
מלחמת העולמות- מה היא סדרת השונן הטובה מה3?
יש שלוש סדרות שונן מפורסמות במיוחד, כידוע, ונעשה אשכול (שיתווסף אליו סקר בקרוב) כדי לראות מהי הסדרה האהובה ביותר.
מומלץ לפרט מדוע בחרתם דווקא בסדרה הזאת על פני השתיים האחרות.
שלוש הסדרות הן נארוטו, בליץ', ופול מטאל אלכימיסט.
איזו מהן אתם הכי אוהבים?
שלי:
זו ממש התלבטות.
בנארוטו יש הרבה נושאים בוגרים מאוד (הריגה, בגידה), ויש פרקים ממש מעולים (כמו למשל הפרקים על סאסקה ואיטאצ'י), אבל בסך הכל היא קצת ילדותית לעומת האחרות.
בבליץ' הנושאים הם הרבה פחות מגוונים (העלילה קצת בנאלית וחדגונית- אדם הולך להציל את חברה שלו, ואם יש פרקי עומק על הדמויות הם בדרך כלל כוללים רק פרק אחד), אבל האווירה בוגרת והעלילה והקרבות מאוד טובים (במיוחד בהשוואה לנארוטו, בה עיקר החידוש שיש בקרבות זה טכניקות חדשות, ובבליץ' כמעט שאין טכניקות חדשות, אלא רוב הקרבות מתמקדים בסיוף ובכוח ברוטאלי).
בפול מטאל העלילה טובה אבל קצת משעממת לטעמי, ויש תנועה בין ילדותיות לבין רצינות. אני אישית לא הרגשתי כמעט שום דבר "בוגר" בסדרה הזאת. אין ספק שFMA היא הטובה מהשלוש בתחום האנימציה והמוזיקה. העלילה היא, לדעתי, הדבר החלש ביותר בפול מטאל לעומת האחרות. כמעט כל מה שקורה בעלילה אפשר לחזות אחרי צפיה של כמה דקות בפתיחת הפרק, וכשרואים שהתחזיות באמת קורות בהמשך זה בהחלט מוציא חלק מהכיף וההתרגשות.
אז מהי הבחירה שלי?
בסך הכל, הכי נהנתי מבליץ', כך שזו הבחירה שלי לסדרת השונן הטובה ביותר.
ומה שלכם?
נערך לאחרונה ע"י yishain11 בתאריך 12-07-2007 בשעה 20:58.
|