מי כאן ומי לא כאן......?.. יאללה ספירת מלאי ....
או אולי: כאן המפקדת?
כאן המפקדת יו..... לפניי שהתגייסתי חלמתי להיות מ''כית בנים.... זה לא ייצא לפועל
לפחות אז במקום לקלל אותך , לא היו מפסיקים להסתכל עלייך
עמוד נוח
אתה בעבודות רס''ר היום,תכף אילן יבוא
אני מודיע מראש שאני לא צובע אף עץ והולך לשתות קפה עם הפקידות (שאחת מהן זאת את )
לא הייתי פקידה אבל אתה לא תצבע עצים - אבל בהחלט תכין את הקפה
שמוליק.................................................. ..............העוגות של שמוליק
כן. מהסוף .
אני ראשון מהאמצע.
מה זה??? אני גם רוצה להיות ראשון!!!!!!!!! אולי כדאי שאחד ממנהלי פורום הספאם הזה יעשה סקר גלוי של אפשרות אחת שכל מי שכותב פה ייתן לחיצה ונדע מי ומי הכותבים...
פה... לא! קונידישינר!
איב הכל בסדר? שוב שכחת לקחת כדורים?
אני כבר כמה ימים עם איזה משהו תקוע ברקע בעבודה, והיום אמרו לי- זהו עד שזה לא נסגר לא ממשיכים עם השאר... כך שמאז הבוקר נשרפו לי לא מעט פיוזים, אבל זהו... נגמר
איבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב תעשי מזה סקר!!!! עם אפשרות הצבעה אחת, שנראה כמה אנחנו באמת ולא כמה מספימים אנחנו
תרגיע... מה זה פה, שוק? אפרופו שוק, מה ניסגר עם אשכול הספאם שלך... אפשר לנעול כבר?
את המהנדלת לא אני, אני סה"כ ספאמר שנאחז בשארית האשכול
מצד אחד אני לא רוצה לנפץ לך חלומות... מצד שני זה דווקא נישמע מענג משהו... איזה יום מוזר, כבר 7 בערב ומרגיש כאילו 11 בבוקר (ובכלל לא שתיתי קפה היום ) מרגישה נינג'ה כניראה שמוליק צודק ובאמת עובר עלי משהו היום... 40 detectives this week 40 detectives strong Takin' a stroll down Love Street Strollin' is that so wrong Can I get my co-defendant Hump de bump doop bodu Bump de hump doop bop Hump de bump doop bodu Bump de hump doop bodu Hump de bump doop bop Bump de hump doop bodu Bump bump Listen to me what I said Try to get it through your head A little bit of circumstance A chance to make out Livin' in a citadel It's hard enough to be yourself Waiting for the bell to toll And I am wide awake now Workin' the beat as we speak Working the belle du monde Believe in the havoc we wreak Believin', is that so wrong Can I get my co-dependent Must have been a hundred miles Any of a hundred styles It's not about the smile you wear But the way we make out When I was an all aloner Nothin' but a two-beach comber Anybody seen the sky? I'm wide awake now
ולחסום את המעורבים בו לא כולל אותי
האשכול ישאר ובובי יקבל צל"ש. תתחדש ילד
איזה מתוקההההההההההההההההההההההההההההההההההה תודה תודה תודה !!!!!!!
מה? מי? אני גם רוצה כאן! אני הספאמתי באותו האטרף איתו יחד עד שהמחשב שלי פרש מהאשכול הזה בעצמו זה לא פייר ! ! !
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
אבל פרשת! אני שמרתי אותו בחיים, , לא נתתי לו למות!
בגלל האשכול ספאם הזה השבוע אני הולך לשדרג את הזיכרון של המחשב הנייד שלי, ב1GB או 2GB כי המחשב שלי פרש לא אני
תמיד בלילה שלא היו רואים היה איזה מצחיקול שמבטא את זה במבטא רוסי\אתיופי\גרוזיני
"אין מה למהר כי אין לאן להגיע"
תוספים לפורום קורס לטינית בלעדי לפרש, בפורום שפות ובלשנות.
הנני כאן, כמו ציפורים חגות הנני כאן, מביט מן הגגות הנני כאן, כמו אבן בגדר, כמו סלע, כמו באר אני האיש אשר תמיד חוזר, חוזר.
את מקבלת פרס על המקוריות
נמאס לנו מנאום "NG/אני בן!!!!!!!!!!!"
אי אפשר לערוך כבר.... מה לעשות... הNG מבלבל... ואין לי עוד פז''מ כמוך
אנג'י בן??!?! טוב לדעת... היית צריך לומר לי לפני שהתחלתי איתו בפרטי....
עצם זה שהוא בן אמור לגרום לך לרצות אותו יותר(לפחות ממה שאני הבנתי עד היום מההודעות שלך...), אגב הצטרפתי למועדון המצולשים של 20+...
אני צוחק.. אני ואנג'י מכירים עוד מימים ימימה ואיך קיבלתי גם אתה שבלול??!? (מז"ט ד"א..) אם כבר אז אני דורש מומחה!
בזכות הבקשה המתחננת לנעול את אשכול הספאם ולחסום את כולם עשו לי דווקא והוא נשאר פתוח ואתה מצול"ש
אז לכלך גם קצת עליי.... אולי יתנו לי מומחה
הפרוייקטים הבאים שלי יעל,הנשר,הברווז ודניאל
חחחחח כמובן שהתודה נתונה לך גם כן, ואם אי פעם תצטרך חדר תודיעני And I will give you a ROOM...
אני רואה שרק ככה זה עובד? יא -----> [התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.netlaw.co.il/uploads/tongue/899287.jpg] בסדר עכשיו הבנתי איך הכל הולך פה, רק בשוחד אה??
חזק אתה..
יאי !!! אני כבר יכולה לבחור על איזה פורום בא לי ..?
זוכרת מה קרה בפעם שעברה שהיית נגדי? Narxx קיבל אותו עכשיו צריך לזרוק כמה מילים טובות לאילן ואת מסודרת
התכוונת ל-"לזרוק כמה מילים רעות" ואז יעשו לך דווקא
קודם כל בוא ניהיה פוליטקלי קורקט - לא הייתי נגדך - הייתי בעד שאדי ושנית, יש לי סבלנות
ברגע שמקבלת את הכסף שוכחת איך קוראים ללקוח זה פאדי, לא שאדי
חחחחחחחחחחחחחח...... פאדחיה לא נורא הוא גם ככה לא בא לבקר.....
ומי אמר שאני לא בא לבקר ??
אני תבוא יותר
my signature explains abit why i'm not around that much
אני מבין שכל ההספאמות שלי פה וכל האשכולות שפתחתי יורדים לטימיון? אני אפילו לא ברשימה הוירטואלית שלך? בושה! לך תבנה מדינה נו
בסוף כולם יקבלו ותדעו לכם שלי זה עולה יותר
הדבר היחיד שאולי עולה זה המונה של ההודעות שלך
יש איזה בעיה עם זה? את לא היית רוצה שיעלה המונה הודעות שלך????
דיברנו כבר על בניית מדינות לא?
תתחיל במלון
יש לי אחד כבר, אני עכשיו מרחיב...
אל תתערב זה הפרוייקט שלי, אם אתה רוצה אני אתן לך בובקט להשתולל במתחם חחחחח
שונרא מאי 1992-מרץ 2006. R . I . P
קורא כרגיל. מגיב אם יש משהו מיוחד. (ועקב זה ששירשרתי בצורה כה איכותית, ניתן להבין שאין הרבה מיוחד לאחרונה :] )
פרספונה מובילת המהפכה.
אחרת איך תתאמן בשירשורים?!
אשתדל. אשתדל :]
פאדי, מה המצב?
מה שלום עורכת הדין שלנו הערב ?
לא רוצה לסכסך אבל אתמול היא קראה לך שאדי
טוב...טוב...התנצלתי...קורה... הזכרון לטווח ארוך נדחק לפינה ומפנה מקום לחומר לימודי ...רב....רב מאוד.... בסדר בתור תירוץ ?
he he well its ok, i know you lawyers memorize allot of material so being a "pre" lawyer and a law student helps you this time Good luck
TNX
את צריכה להוסיף שבתור בלונדינית כמות הזיכרון מוגבלת ונתון שנכנס עלול לגרום למידע אחר להתפוגג
It's Never Lupus
לא אני לא צריכה
שווה לראות את הפרק במלואו
רומ'.... ממך לא הייתי מצפה... ככה אתה מחפה עליי.....?
התגעגעתי P:
גם כשלא היה הרבה, היה לנו הכל
אופס P: זיו, לא שמתי לב שזה מחובר עלייך (": לא נורא, בכל מקרה פאדי, זו אני התגעגתי ולא סירפד P: או שאולי כן? שוין
פיצ פיצ פיצול אישיות?
או שכן או שלא או שכן... (וכן הלאה)
כבר לא משוטטת פה
וגם את סירפד
בערך יאללה בלאגןןןןןןןןןןןןןןן
איזה כייף ....בסוף יצאה פגישת reunion
קראו זה עוד לא הגיע לפורום איור גם אסף בא ?
לי קראו באיחור! (ואני כועסת מאוד!!) הוא בטח יגיד שלא לרמה שלו(: אז מה? זו מסיבת חוף על הקיץעלהחוףעלהקיץ?(:
אבל עדן לא הרשתה לו כי הוא לא זרק את הזבל
17
קחי את ה 35, תחסרי ממנו את ה 25 ותוסיפי את ה-10 שמאוחרה. קחי את ה15, תחלקי אותו ב-5 תחסרי מה-20 שיצא את ה 3 שיצא, והנה 17 ומה לעזאזל אני עושה ב2 לפנות בוקר?
שאלה טובה..
הלו, 17 זה המספר שלי http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...258#post2185226
תגיד, חשבת אולי להיות פחות על הפורום? ככה בטוח יהיו לך "יציאות" יותר סדירות
תהיה בריא
איזה גיבור אתה.. תרמתי לפני משהו כמו חודש והשאירו לי כזה שטף דם מטורף ביד - ענקי וכחול שהיה פשוט פדיחה להסתובב עם חולצה קצרה
איפה אפשר לקנות ברזל במחיר טוב ?
http://www.banim.org/
אצל סובחי - הוא החליט להתרחב
והיכן אני יכול לרכוש סידן וקינמון ? בוקר טוב לך
יש לך שאלות קשות על הבוקר..... בוקר טוב גם לך
שתתי קפה שחור אצל חברים אבל חטפתי סטלה של חשיש הייתי אני צריך באמת לתהות על קנקנו של קפה זה