שלום לכולם! לחבר שלי יש הרבה וירוסים במחשב. הוא לא ממש מבין איך זה והוא לא יבין אם אני יגיד לו איך למחוק את blablabla.EXE מהתיקיה System32 אז אני רוצה בעזרת קובץ BAT למחוק את זה. שכאילו אם הוא יכנס לקובץ זה אוטומטית ימחוק את הקובץ אז הינה הכנתי קובץ RAR בכונן C ואני רוצה להכין קובץ BAT שבעצם ימחק את הקובץ. איך אני צריך לכתוב את ה-BAT כדי שהוא ימחוק את הקובץ? @echo off cd "C:/ ************* aaa.rar מה אני צריך לכתוב ב-************* כדי למחוק את הקובץ? תודה מראש!
del aaa.rar
..
תודה! תגיד יש איזה מקום שיש שם את כל הפקודות? עריכה:כנראה זה לא יכול למחוק לו אתה יודע איך עושים שזה פשוט יזיז את הקובץ? (כאילו לשולחן עבודה או משהו)
אין שום סיבה שזה לא ימחוק קוד PHP: @echo off cd c: del aaa.rar
@echo off cd c: del aaa.rar
אתה מודע לעובדה שהפקודה השנייה לא תעשה כלום... נכון? לפותח השאלה - מה ההודעה שאתה מקבל? והפקודה להעברת קבצים היא move. תשתמש ב help move כדי לדעת איך לעבוד איתה.
אכן. שכחתי \. הכוונה כמובן ל [cd c:\
אם אתה תהיה על מחיצה אחרת, אתה לא תעבור לכונן C... הדרך היחידה לעשות את זה בשורה אחת היא: קוד: c: & c:\
c: & c:\
אני תמיד כתבתי בשתי שורות: קוד: c: cd\
c: cd\
בברכה, מתן. www.MatanNarkiss.com
לא... קודם כל זה לחבר שלי ולא לי. ולא תמיד אפשר למחוק וירוס אם לוחצים עליו מחק הוירוס ניתן להזזה ולא למחיקה. ואם אני נגיד רוצה להעביר אותו מ-C ל-D אז אני אמור לכתוב ככה? @echo off cd "C:/Windows/System32 mov aaa.rar C:/ & C:/ ככה?
לא ממש, אפשר ככה, קוד: @echo off cd C:\Windows\System32 move thisfile.rar D:\here\temp\ או סתם: קוד: @echo off move C:\where\the\file\is.rar D:\where\you\like\to\copy\
@echo off cd C:\Windows\System32 move thisfile.rar D:\here\temp\
@echo off move C:\where\the\file\is.rar D:\where\you\like\to\copy\