27-05-2007, 15:56
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.05.06
|
|
ואי אני לא מאמין שפספסתי כזה אשכול מצחיק.
ציטוט:
מכירים את זה שאתם הולכים מהתחנת אוטובוס הביתה ואתם מתים להגיע כבר אז אתם משחקים עם עצמכם משחק: מהמרם כמה צעדים זה עד הבית.. ואז בשלב מסויים כמה צעדים לפני סוף ההימור אתם מתחילים לדלג כמו איזה איילה כדי להגיע בדיוק...
ו
מכירים את זה שמחשבים במחשבון באמצע מבחן את הדברים הכי שטותיים בעולם מלחץ כמו 4*3 ואז מהר מוחקים שחלילה אפחד לא יראה איזה דפקים אנחנו?
|
הכי חזקים חחחחח..
עוד כמה.
מכירים את זה שאתם מתקלחים ואז כשאתם יוצאים מהאמבטיה הרגל שלכם מחליקה מהנעל בית ונופלת על הרצפה והרגל מתלכלכת ואתם מרגישים רע עם עצמכם?
מכירים את זה שמורה במתמטיקה מתחילה להסביר איזה משהו מסובך ונתקעת בתרגיל כמו 72 פחות 39 ואז היא מנסה לשחק אותה כאילו היא יודעת והיא שואלת ילדים מהכיתה?
מכירים את זה שאתם עצבנים רצח על מישהו, אז אתם אומרים לו "חכה חכה" ואחרי זה אין לכם חשק להרביץ לו.
אז אחרי כמה דקות כשהוא עולה על אוטובוס הוא צועק "חא יא פחדן ידעתי שלא תרביץ לי".
אז אתם עוד יותר עצבניים ממקודם, ומתים לזיין אותו מכות. אז הוא עושה לכם אותו קטע גם יום אחרי...
מכירים את זה שאיזה ערס בא אליכם ביציאה של "אחי יש לך שקל?"
אז אתם אומרים לו "לא."
אז הוא בודק אותך "תן לבדוק"
אז הוא רציני פותח את התיק ואתם רק מקווים שהוא לא ימצא את השלוש מאות שקל שדודה מטילדה הביאה לך ליום הולדת.
מכירים את זה שנגמרת לכם הסוללה במשהו, אז אתם חייבים אותה דחוף. אתם שמים אותה במטען ל 5 דקות, מכניסים את הסוללות למכשיר ואחרי 10 דקות בקטע הכי חשוב שיכול להיות פתאום הסוללות שוב נגמרות.
(קורה לי תמיד עם העכבר האלחוטי שלי).
מכירים את זה שאתם אומרים לעצמכם "יאללה אני קורא ספר". אז אתם קוראים 3 עמודים, משכנעים את עצמכם שזה באמת מעניין. עד שאתם מגלים שנרדמתם עם הראש על הרצפה והרגלים על המחשב בעמוד הרביעי.
מכירים את זה שאתם מצלמים את עצמכם ולא משנה איזה פוזה תעשו תצאו מוזרים ולא פוטוגניים, אבל פתאום כשמישהו מצלם אתכם בהפתעה אתם יוצאים הכי טוב. שאגב משום מה בסוף תמיד התמונה הזאת נמחקת.
מכירים את זה שמישהי מבקשת תמונה שלכם ואין לכם משהו עדכני?
אז אתם מצלמים את עצמכם, עושים פוזות כמו דפוקים, ובסוף אומרים "פיו, מזל שאף אחד לא ראה אותי".
מכירים את זה שאתם אוכלים משהו, איזה חטיף או לא יודע, ואז יש לכם ביד שניה מפתח או פלאפון.
אתם אוכלים ובטעות עם היד השניה מכניסים את המפתח לפה.
מכירים את זה שאתם פותחים אשכול, אז אתם עושים שעתיים רענן ואיזה צ'יבורשקה אחת מבאסת אותך בהודעה של
|