כינוי: Y-not?
מקור הכינוי: האות הראשונה מ- יעל והשאר..? מי יודע?
שם: יעל
גיל\תאריך לידה:22 וקצת
עיסוק:סטודטית למשפטים שנה א' במשרה מלאה, עובדת במשרה ממשלתית גם כן במשרה מלאה... כן, ואין זמן לצייר.
תחביבים:ה-מ-ו-ן. העיקריים כנראה, ציור, פיסול, מלאכת יד, לימוד שפות, אומנויות לחימה, קריאה...
אמן אהוב:הייתה תקופה שמאוד התחברתי לסגנון של קלוד מונה, אבל ממש לאחרונה יצא לי משהו בסגנון ג'קסון פולוק, כך ש- ממש תלוי בנסיבות. סגנון של פיקסו מרתק אותי.
ספר אהוב:קוראת הרבה אך לא כפי שהייתי רוצה, אחד האהובים: תמונתו של דוריאן גריי של אוסקר ווילד- מומלץ.
סרט אהוב:כפי שאסף ציין, גם אני מתחברת לסרטים שמאפשרים קצת חשיבה. נהניתי לאחרונה מסרט צרפתי מתוק בשם "אמלי" עם אודרי טוטו, "אפקט הפרפר"-תסריט משובח ועוד באמת באמת הרבה.
מוסיקה מועדפת:ממש תלוי ממצב הרוח..
הכל בעיקרון, חוץ ממזרחית כבדה
להקה או זמר אהוב:ה-corrs בסדר וגם ה-black eyed peas נותנים באווירה
מאיפה אני שואב השראה: קצת בנאלי להגיד מהכל, אבל זו האמת, כולנו , אני מאמינה, שואבים את ההשראה ממה וממי שסובב אותנו. וזה כל היופי ליצור ממשהו יומ-יומי משהו חד-פעמי.
סגנון מועדף:דיי הכל.גם שמן, גם אקריליק אך כנראה שהכי טוב זה צבעי מים
ממתי אני מצייר: מאז גיל צעיר מאוד. אף פעם לא ממש יצא לי ללמוד באופן מקצועי ברם זו בהחלט אחת השאיפות לעתיד, בתור תחביב.
מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדול:להנות מהדברים הקטנים, להצליח ולעמוד ביעדים שהצבתי ולהיות מאושרת.
כולנו לא..?
אוכל אהוב: אין כמו אמא! ו..סבתא
שתיה: משתדלת שהרוב יהיה מים
תכנית טלוויזיה: לאחרונה ממש התחברתי ל"ארץ נהדרת" שיצאו עם עונה מדהימה לדעתי, "משחק מכור" גם משחקים אותה, מדיי פעם צופה באופרה ווינפרי
איך הגעתי לפורום: הכוונה של ידיד שיצא לי להראות לו כמה מציוריי.
למה נשארתי בפורום: בגלל האווירה וגם בגלל האנשים. גם הרמה של המשתתפים הפתיעה אותי לטובה.
הציפיות שלי מהפורום:מאמינה שלכל אחד ואחת יש מה ללמוד ובהחלט גם ללמד. מאחלת לפורום לצמוח ולהתפתח מתוך ידידות הערכה וכבוד אחד לשני.
מה אני מאחל לעצמי: להמשיך לצייר, זה בהחלט סוג של תרפיה...
תמונה: