28-04-2007, 22:49
|
|
|
חבר מתאריך: 08.04.07
|
|
האום שמום הזה
נתן לך לשטח את לבנון מכול הצדדים והחורים למשך 34 יום
תראה לי עוד מדינה שבמפה היא כלום,בקושי מיקרוב-שמקבלת כזה חופש פעולה
צה"ל מילא כפרים שלמים בפצצות מצרר,הרס תשתיות ועוד מיליון ואחד דברים שגובלים בפשעי מלחמה(ואל תבלבל את המוח-מעניין מי היה שם,אני או אתה..)
ארה"ב נותנת לך 4 מיליארד דולר בשנה כסיוע תקציבי,4(!) מיליארד(!!) דולר(!!!).
זה יותר מרבע מתקציב הביטחון,פאקינג רבע
האום שמום הזה נותן לך לכבוש(כן,לכבוש) אוכלוסיה שלמה בגדה,ועד לפני שנתיים ברצועה(למרות שגם היום נמשך הסגר הימי)ולא עשה כלום מבחינה מעשית(וחבל-פקחים בין לאומיים לשטחים,ומיד)
משה דיין גם אמר שחייל פצוע צריך להפקיר,נו אז מה?אז אמר
מה זה לכוון למטרה?מה המטרה?אזרחים?אין שום בעיה
אתה רוצה לשחק במשחק שלך?תפרד מ4 מיליארד הדולר שאתה מקבל מארה"ב(את זה הצד השני לא מקבל..אה?),כי אי אפשר לרקוד על שתי חתונות
מי קבע שלערבים מותר להרוג חפים מפשע?מי קבע זאת,באמת?בחיים לא שמעתי עידוד של הקהילה הבין לאומית לטרור מהצד הפלסטינאי
בדוק כמה אזרחים פלסטינאים נהרגו מכוחות צה"ל,ואל תגיד לי שמנסים אחרת-קשקוש,אני במו עיני ראיתי קצינים בכירים שכנראה שכחו את מה שלימדו אותם בבה"ד 1-טוב,כנראה שהכיבוש באמת מעביר אנשים על דעתם..
נשבר לך אוהד?לי נשבר מ120 הליצנים שבכנסת,לי נשבר מהכלכלה הקפיטליסטית הדורסנית,לי נשבר מהכפייה הדתית,לי נשבר מהמתנחלים שמקימים עוד ועוד התנחלויות,לי נשבר ממתנחלי חברון,לי נשבר מזה שמשחקים פה בקקה במשך 40 שנה
אתה לפחות הולך לבית הספר בחופשיות בלי מחסום שמפריד בינך לבין בית הספר,אתה לא מושפל ע"י מתנחלים בדרכך לבית הספר,אתה עושה זאת בחופשיות
דמיין את השגרה הזאת יום יום,דקה דקה,שעה שעה..
|