20-04-2007, 01:58
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
|
|
המומלצים שלי הם:
- Black Bat n' Burger ברמת החייל:
המבורגר: מדיום וול, עשוי טוב מבפנים ומבחוץ למרות גודלו (330 גרם), מרגישים ואוכלים בשר ולא סחוס - בקיצור קציצה עסיסית וטעימה.
ליד ההמבורגר: הלחמניה טריה, למרות שהיינו שם ב 20:00 בערב הלחמניה הרגישה כמו לחמניה של בוקר ולא כמו כזו שעברו עליה כמה ימים בטרם עשתה דרכה אל צלחתנו, הירקות יפים וטריים.
כמו כן ניתן להזמין כל מיני תוספות על ההמבורגר כמו פטריות מוקפצות, בצל מטוגן וכיו"ב, אני הזמנתי שום אפוי וקיבלתי מנה מכובדת של שיני שום שלמות אפויות בשמן זית על ההמבורגר - מצוין !
שירות: אדיב, מחויך ורציונלי. היה לנו קופון לקבלת צ'ייסר שהדפסנו מהאינטרט. המלצרית ביקשה קופון לכל סועד, ביקשנו לדבר עם האחראית משמרת שחשבה לרגע והבינה שאין הגיון בבקשה שנלך להדפיס עוד קופון... קצת הגיון במחוזותינו, בהחלט שינוי מרענן.
המקום: לא שזה משנה לטיב האוכל אך המקום בהחלט מעוצב בקפידה, השחור שולט בכל, שולחנות, מפיות, כיסאות וכו' ושלט בגודל טבעי של צחי בוקששתר שמזמין אותך להיכנס. כמו כן מגישים שם גם מבחר בירות מחבית, כולל 'ברבר' הבלגית יקירת ליבי.
המחיר: לא זול בכלל 52 ש"ח להמבורגר בגודל 330 גרם כולל הצ'יפס. עם תוספת שום וליטר בירה בלגית (ברבר כאמור) אפשר בקלות לעבור את ה 100 ש"ח
- Heartland Brewery, מנהטן, ניו יורק
המבורגר: המבורגר מבשר בופאלו, עשוי בקפידה, עסיסי
ליד ההמבורגר: לחמניה טריה, חסה ועגבניה, לצג ההמבורגר מלפפון חמוץ שלם ומנת פירה שעשוי משילוב של בטטות ותפו"א
שירות: מקצועי, המלצרים הם אנשי מקצוע ולא תיכוניסטים/אחרי צבא. החיוכים שלהם כמיטב המסורת האמריקאית קורקטים אך היעילות והמקצוענות לעילא ולעילא. מלצר יחיד טיפל בכ-15 שולחנות כמעט ולא היינו צריכים לחכות לו יותר יותר מחצי דקה כל פעם...
המקום: המקום הוא מבשלת בירה שיש לה בירות קבועות ובירות מתחלפות לפי העונה, מעוצב כדיינר אמריקאי יוקרתי + חלון לחדר דודי הבירה.
המחיר: כ 11 דולר להמבורגר של 220 גרם + תוספת (פירה או צ'יפס) - המקום הלא מומלץ שלי: אגאדיר בר בורגר בהרצליה פיתוח
למה לא? הבשר לא היה עשוי במידה הרצויה, שרוף בחוץ, נא בפנים. בקבוקי הרטבים שעל השולחן ראו ימים יפים יותר ונקיים יותר. השירות חובבני, המתנה ארוכה לשירות וליחס מצוות המלצרים/יות.
|