אם מישהי שהיא לא בן אדם שצוחק מכל דבר, צוחקת מכל תזוזה שאני עושה, וכל דבר שאני אומר מעלה חיוך על פניה האם אתם חושבים שזה אולי אומר שהיא נדלקה עליי ומרגישה משהו כלפי ??
( אני לא כזה מצחיק... אנשים לא צוחקים ממה שאני עושה כל כך.... רק היא בעקרון...)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי I am me שמתחילה ב "אם מישהי צוחקת מכל דבר שאני עושה זה אומר משהו ??"
ובקשר לעניין שהיא אמרה באדישות "טוב" זה רק כי היא לא רוצה להיראות יותר מדי דלוקה עליך, פשוט תצאו ותראה אם יש בינכם חיבור ואם אתם מתאימים ואז אם כן אז אני בטוח שיהיה קשר מצויין חם ואוהב.
שיהיה בהצלחה.
נערך לאחרונה ע"י I am me בתאריך 02-11-2004 בשעה 14:52.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי I am me שמתחילה ב "אם מישהי צוחקת מכל דבר שאני עושה זה אומר משהו ??"
אבל אל תפתח ציפיות סתם שלא תתאכזב... גם לי יש חברה שצוחקת מ-כ-ל ד-ב-ר-! יש אנשים שכאלה יכול גם מאוד להיות שהיא דלוקה עליך שים לב לזה יותר גם עם אנשים אחרים אם היא צוחקת מהם... אם זה באמת חריג וזה רק ממך אז יש מקום לחשד אבל שים לב לזה רק אם אתה רוצה אותה או משהו.... אם זה סתם אז רד מזה :\ אם כן כן אם לא לא....