07-04-2007, 03:16
|
|
|
חבר מתאריך: 06.09.06
|
|
ועוד כמה תמונות של הבופור
לא להיבהל, זה רק תרגיל
עושים קידוש ביום שישי בערב.
אני זוכר שהאוכל היה לא רע וביום שישי הוא היה ממש טוב. אם היו לנו מספיק מים במיכלים אז אפילו ניתן היה להתקלח במקלחת זריזה. צריך היה ללכת לרס"פ, לדווח כמה זמן לא התקלחת (פחות מ 21 יום אז חבל לך על הזמן, אל תציק לו בשאלות מפגרות) ויאללה.
המקלחות היו בנפרד מן הבנין המרכזי ומוגנות היטב. פעם אחת נפל פצמ"ר על גג הבניין של השירותים \ מקלחת בדיוק כשהייתי שם. באמת לא נורא. הפחד היחיד היה לחטוף רסיסים בדיוק בחמישה מטרים שבין היציאה מן המוצב לשירותים. בגלל זה כל יציאה לשירותים מחייבת שכפ"ץ.
היו כמה מקרים שאנשים ממש היו שניה לפני או אחרי שעשו את הדרך מהמוצב לשירותים. היה לנו הרבה מזל.
עבודות יזומות. לסדר שקי חול, למתוח רשתות הסוואה נגד צלפים, לנקות את הרחבה. תמיד היה במה להעסיק את הצעירים. חשבו יגיעו ללבנון וייצאו למארבים, להרוג מחבלים ולקבל צל"ש. בפועל, כל היום טחנו שמירות, מטבחים ועבודות מוצב.
כרגיל בלבנון.
הערה חשובה: כמעט בכל התמונות החיילים מחייכים. אני מקווה שאתם לא מקבלים רושם מוטעה שכל היום האנשים הלכו עם חיוך מאוזן לאוזן. זה רק בשביל המצלמה.
מיכאליס (הסמ"פ), גוטי ארז (החופ"ל) ואני.
למיכאליס הייתה דלקת בעיניים והרופא חבש לא אותן ולכן הוא הסתובב עיוור כמה ימים. האכלנו אותו, לקחנו אותו לשירותים (הוא ניגב וניער לבד), קראנו לו את העיתונים ואפילו ציירנו לו זוג עיניים חדשות
|