03-05-2007, 18:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.04.06
|
|
גם אני חדש פה
שמי אברהם, בן 22, חייל בצבא ההגנה לישראל (תשאלו איך זה ייתכן? - למדתי בישיבה גבוהה עד לפני כמה חודשים)
נתחיל בזה, שמעולם לא יצאתי מהארץ, ואם לא יהיהו שינויים בתוכניות, אני גם לא אצא, בעז"ה...כן, אידיאולגית, אבל גם סתם ככה, אני באמת חושב שהארץ שלנו היא הכי יפה בעולם (אני בטוח שחשבתם על זה - יש בה בעצם הכל, שלג, מדבר, ירוק, הרים גבוהים, עמקים נרחבים, טוב אז טיפה הגזמתי)
בנערותי הייתי בבני עקיבא, כך שמדי פעם היינו עושים איזה טיול או שניים, לצפון, לדרום. קצת גם עם המשפחה, גם טיולים רגליים...
הישיבה הגבוהה שבה למדתי הייתה בבקעת הירדן - גיתית - מישהו מכיר? ומאז התאהבתי בבקעה (פשוט לפני זה לא הכרתי אותה, וחבל שכך...) פשוט מקום מדהים!! אמנם לא מומלץ להסתובב שם לבד, אבל שווה לעשות איזה טיול או שניים - אם בא לכם על איזה טיול לסרטבא - רק תגידו ואני בא (אם אני אהיה בבית באותו רגע, בכ"ז אני חייל)
אני ממש משתוקק לטייל בארץ, ולצערי זה לא יצא לי כ"כ, גם בגלל שלא הסתדר וגם בגלל שלא תמיד היה לי עם מי...ועכשיו בכלל זה כמעט בלתי אפשרי, אבל! בעוד חודש בערך אני אמור לצאת לרגילה, ואני ממש אבל ממש לא רוצה לבלות אותה בבית, אז אם למישהו מתחשק איזה טיולון - תהיו בקשר!
כפי שציינתי, בקעת הירדן היא האהבה שלי (אבל בקיץ אי אפשר לטייל שם, בקושי לנשום אפשר...) וממילא המדבר הוא עדיפות ראשונה - מדבר יהודה, אילת, ונגב בכלל...אבל גם הצפון שלנו פשוט מדהים, איך אפשר לוותר עליו!!
מתנצל על האריכות...