03-03-2007, 13:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.12.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי haimvrt
תחפש דרייברים
בנגוד אלייך אצלי הכול הכול הכול פועל
|
טיפ כזה מקצועי לא שמעתי.
אתה לא חושב שחיפשתי ושאלתי וביררתי? למודם שלי אין דרייברים (וכנראה לא יהיו) כי זה מודם ישן ובטח כבר לא נותנים אותו ללקוחות. והדרייברים לכרטיס הקול זה היה כמו ב-XP -- חייבים לבדוק ב-Windows Update, אבל בניגוד ל-XP, התקנה ידנית בלי windows update לא תעבוד.
אני ברגעים אלו מגבה קבצים ועוד מעט מפרמט ומתקין XP מחדש. למה? כי אם הייתי רוצה מערכת הפעלה שדומה ללינוקס, ומבחינתי לא תומכת במודם (מה שלינוקס דווקא מצליחה לעשות), ודורשת ממך כל הזמן הרשאות (כמו לינוקס) ואם אתה מבטל את האפשרות של ההרשאות אז חלק מהתוכנות לא פועלות כמו שצריך (ניסיתי). למרות שמבחינת ביצועי מערכת זה רץ אצלי בסדר גמור אני לא הולך להתקין את זה על המחשב שלי, אולי על מחשב אחר שיש לי בבית.
הדבר אולי שהכי עשוי היה למשוך אותי לויסטה הוא החיפוש המהיר בתפריט ההתחל. מעבר לזה, הכל דומה מדי ל-XP ומזכיר לי את בעיות ההרשאות ואי-תאימות של תוכנות כמו לינוקס. השתמשתי בלינוקס בעבר, ואני משתמש בחלונות כי יש יותר מדי תוכנות שאני צריך שהתחליפים שלהם ללינוקס מעולים, אבל לא מספיקים לי.
אני חוזר על מה שאנשים אמרו כבר לפני. כדאי לחכות ל-SP1 או אחרי שהויסטה תשכב מספיק זמן אצל אנשים כדי שתקבלו המלצות כמו שצריך, ולא כי זה "נראה מגניב". אני באמת חושב שאין הבדל משמעותי בין XP לויסטה שראוי לציון מעבר למה שאמרתי קודם. חכו קצת. גם עם XP היו בעיות בהתחלה ועכשיו המערכת התפתחה להיות אולי טובה מדי מכדי להתקדם הלאה למערכת הבאה (ויסטה). עם הזמן אולי ויסטה גם תיעשה כזו.
|