24-03-2007, 21:37
|
|
|
חבר מתאריך: 16.03.07
|
|
טוב חברים...
אז יאללה. הנה זה, 9 חודשים הפכו לשבועות, שבועות הפכו לימים, וימים הפכו לרגעים הקטנים האלה של הפרידה מכל דבר קטן שמעכשיו בפעם הראשונה בחיים אולי, יחסר לנו באופן רציני.
אם ככה היה באמת עוזר להרשם לפה ולהכיר, אפילו בצורה המוגבלת הזאת, עם מי בדיוק "יש לי עסק" חחח. אני מקווה שיחד נהווה מחזור טוב וחזק, מלא חבר'ה איכותיים ומצחיקים, וגם רציניים...
תותחנים נטחנים, אבל ביחד
אז כן, ממחר אנחנו הולכים לחטוף הלם שיעצור לנו את הדם, לחטוף צעקות, לציית, להצדיע, לרקוע, להסתדר, לרוץ, לקפוץ, לזחול, לשמור, לירות ( אלללהההה...), להתלכלך, להרטב, לקפוא, להתייבש, לשפצר, לדגם, לברוח ממשטרה צבאית, לברוח מקצינים, לבקש בתים, לבקש גימלים, לישון יחד, לאכול יחד, לאכול הרבה *** יחד, לירות בתותחי 155 מ"מ עם טווח של 30 ק"מ יחד ....
לסבול, להשבז, להשבר.... לצחוק, להתחבר, להנות בזמנים שבין לבין, להתחיל חיים חדשים...
ובקיצור- להיות חיילים.
כן. ככה שיהיה לנו מושג לקראת מה אנחנו הולכים. למרות שבחיים, אבל בחיים, לא יהיה לנו מושג עד שלא נגיע...
האמת השורות האלה ישבו לי בראש עוד מהבוקר. לא אוהבים? חבל. D; ..חחח אם אתם רוצים אתם מוזמנים לתפוס אותי בבק"ום ולהגיד לי. ואני מבטיח שכשנחזור בפסח אני אערוך מחדש. .....
באמת אני מבטיח חחח 0_0 ...
אז יאללה בנים ובנות, ממחר רואים ירוק. מקווה שהכול ארוז ומוכן. אז באמת שיהיה לכוווללםם בהצלחה מחר ובשירות בכלל כמובן...ויום אחד אולי נמחק יחד איזה שכונה או שניים D: ..האהא..
אללה תותחנים לילה טוב! נראה אתכם כבר!!