20-02-2007, 12:16
|
|
|
חבר מתאריך: 16.01.06
|
|
מסכים עם מה שאמרת
בקשר לחלוקת מטרות. מנטלית- זה עובד.
לפותח האשכול, דעתי:
1. אם כבר החלטת כן להתאמן על זחילות, תעשה את זה למספר מוגבל מאוד של פעמים כדי לא לגרום נזק. כמו שאמרו פה כבר, אתה לא תוכל לשפר יותר מדי את ההישג הפיסי של הזחילה (מהירות, טכניקה).
2. המטרה של האימונים האלה זה באמת להעביר לך את השוק של הזחילה. בנאדם נורמלי עם חשיבה של אזרח יחשוב שלקפוץ עכשיו לתוך שדה קוצים בגובה מטר וחצי ולהתחיל לזחול עליו הלוך ושוב עד שהוא משוטח זה טירוף. הוא יחשוב שזה בלתי אפשרי לסבול כאב כזה, שאתה מרגיש איך הבשר מתקלף לך מהברך ושהעצם יוצאת החוצה (למרות שסתם יורד קצת דם במקרה הגרוע אבל זאת ההרגשה). העיניין הוא שצריך לצאת מהחשיבה הזאת. אני אגיד לך מה אני עשיתי אחרי כמה חויות כאלה של זחילות מטורפות. הייתי הולך בכל מיני מקומות, עובר ליד שדה קוצים עצום עם סרפדים מלא בשלוליות ובוץ ושואל את עצמי- אם היית מקבל עכשיו פקודה לרוץ לתוך זה עם רעל בעיניים ולזחול הלוך ושוב, היית עושה את זה? בטח! באמת לענות לעצמך בכנות ואשכרה להאמין בזה שזה כלום ואתה מסוגל להכל והכל יעבור בסוף.
ועוד משהו- אולי תתפלא לשמוע, אבל אני מעדיף זחילה על קוצים מאשר על משטח קשה או אפילו חול. למה? כי כשאתה במקום עם צמחיה יש לך אחיזה מצוינת בצמחים ואתה טס קדימה, שלא כמו במקום ריק מצמחים, שם אתה סוחב את עצמך. סתם דוגמא לשינוי בחשיבה.
|