לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-02-2007, 00:53
  la eyes la eyes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.09.06
בעניני הזחילות..
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי ג' שם בדוי שמתחילה ב "בקיצור"

אני בעד להתאמן על זחילות..

אתן לך כמה טיפים שכדאי להתאמן עליהם:

-לשלוח את הידיים כמה שיותר רחוק..
- תנסה לעבוד על קצב מסוים..שיהיה קצב בסיסי..(=לא מהיר) ככה שאתה יודע שאתה נשאר בקצב מסוים ולא יורד ממנו..
ואחרי שתעבוד על זה קצת.. תנסה לעשות שינוי קצבים.. (בגיבוש 669 לדוגמא יש תחרות זחילות : זוחלים וכשהמפקד מוחא כף צריך לעקוף את זה שלפניך..)

- אני מציע אם אתה לפני גיבוש מטכל לדוגמא : שתנסה לעשות איזה זחילה אחת /שתיים עם איזה מקל באורך של רובה (M16 מקוצר) ותזחל עם המקל (כשאתה מחזיק את המקל) כי הזחילות בגיבוש הזה שונות מהיום סיירות בגלל הנשק.. מאוד קשה העניין עם הרובה.. וכדאי שתתרגל את זה קצת..

ואם כבר אתה בקטע של לעבוד על זחילות.. (שאגב לפני הגיבוש כן עבדתי עלזה.. ואני בטוח שתראה כמו שאני ראיתי שזה היה שווה את זה) אז תעשה את הזחילות על דיונות בעליה.. כי ככה היה בגיבוש מטכל..

עוד שאלות על זחילות ושאר הירקות בכיף

נערך לאחרונה ע"י la eyes בתאריך 20-02-2007 בשעה 01:19.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-02-2007, 12:16
  yonatan_sh yonatan_sh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.01.06
מסכים עם מה שאמרת
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי SSOTL שמתחילה ב "טיפ לזחילות: אם תתעסק בקצב..."

בקשר לחלוקת מטרות. מנטלית- זה עובד.

לפותח האשכול, דעתי:
1. אם כבר החלטת כן להתאמן על זחילות, תעשה את זה למספר מוגבל מאוד של פעמים כדי לא לגרום נזק. כמו שאמרו פה כבר, אתה לא תוכל לשפר יותר מדי את ההישג הפיסי של הזחילה (מהירות, טכניקה).
2. המטרה של האימונים האלה זה באמת להעביר לך את השוק של הזחילה. בנאדם נורמלי עם חשיבה של אזרח יחשוב שלקפוץ עכשיו לתוך שדה קוצים בגובה מטר וחצי ולהתחיל לזחול עליו הלוך ושוב עד שהוא משוטח זה טירוף. הוא יחשוב שזה בלתי אפשרי לסבול כאב כזה, שאתה מרגיש איך הבשר מתקלף לך מהברך ושהעצם יוצאת החוצה (למרות שסתם יורד קצת דם במקרה הגרוע אבל זאת ההרגשה). העיניין הוא שצריך לצאת מהחשיבה הזאת. אני אגיד לך מה אני עשיתי אחרי כמה חויות כאלה של זחילות מטורפות. הייתי הולך בכל מיני מקומות, עובר ליד שדה קוצים עצום עם סרפדים מלא בשלוליות ובוץ ושואל את עצמי- אם היית מקבל עכשיו פקודה לרוץ לתוך זה עם רעל בעיניים ולזחול הלוך ושוב, היית עושה את זה? בטח! באמת לענות לעצמך בכנות ואשכרה להאמין בזה שזה כלום ואתה מסוגל להכל והכל יעבור בסוף.

ועוד משהו- אולי תתפלא לשמוע, אבל אני מעדיף זחילה על קוצים מאשר על משטח קשה או אפילו חול. למה? כי כשאתה במקום עם צמחיה יש לך אחיזה מצוינת בצמחים ואתה טס קדימה, שלא כמו במקום ריק מצמחים, שם אתה סוחב את עצמך. סתם דוגמא לשינוי בחשיבה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:25

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר