01-11-2004, 21:58
|
|
|
חבר מתאריך: 08.12.03
|
|
לפי מה שקראתי עכשיו
המטוס הוא SU-33 , או SU-27K . אגב , לנושאת המטוסים הזאת ישנו סיפור מעניין הכרוך עלינו . עם אני לא טועה , מתישהו ב96 שני מטוסים מנשאת מטוסים הזאת שהייתה באימון באוקיינוס הודי נדמה לי , חדרו לשטח האווירי של ישראל . הוזנקו מטוסים ליירוט , אך בסוף המטוסים הרוסיים עזבו את השטח האווירי . מי שמכיר את הסיפור יותר טוב , מוזמן לספר .
יש לי כמה שאלות : קראתי בפורום אחר שזוהי הנושאת מטוסים אוסית היחידה . אבל לפי מה שאני ראיתי פעם (בטלוויזיה רוסית) , יש לרוסים עוד כמה נושאות מטוסים . האם יש איזשהו הבדל ? לפי מה שאני מנחש , יכול להיות ששאר נושאות מטוסים נושאות מטוסי YAK הממריאים אנוכית , וזאתי היחידה בעלץ מסלול המראה . האם זה נכון ?
האם יש הבדל בין נושאת מטוסים הזאת לנושאות אמריקאיות ? למה לנושאות מטוסים אמריקיאות לא קיים קרש קפיצה כמו שיש פה (קראתי משהו על קטפולטה אך אני לא מצליח להזכר) ?
חוץ מזה , יכול להיות זה רק אני , אך זה תקין לדחוף ככה את המטוס , כמו שהם דוחפים אותו בסרט , ע"י אנשים ? חשבתי שיש לזה מין מכונית יעודית . וחוץ מזה , הספינה מטלתלת בסרט בזמן סערה במצב רציני , משהו שלדעתי לא כל כך נעים לנושאת מטוסים ...
נערך לאחרונה ע"י JAVEHN בתאריך 01-11-2004 בשעה 22:01.
|