25-02-2007, 19:59
|
|
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות
|
|
חבר מתאריך: 07.04.02
|
|
|
שאלתי את עצמי, לא אותך
אז זו התשובה שאני מצליח למצוא מכל הרמזים עד עכשיו:
האישה אכלה בעבר משהו שחשבה שהוא מרק שחפים. בפועל זה היה מרק שבמקום בשר שחפים היה בו בשר מהגופה של בעלה. אך היא לא ידעה זאת.
מי שהגיש לה את המרק בעבר היה כנראה האיש שאיתו היא במסעדה שהוא אותו אחד שרצח את בעלה ובישל ממנו מרק.
כשהיא טעמה את מרק השחפים האמיתי במסעדה היא הבינה שבמרק הקודם שאכלה לא היה בשר שחף אלא בעלה ושהיא בעצם אכלה את בעלה לתאבון. זה מה שגרם לה להתאבד.
שאלות שעדיין נשארו פתוחות:- למה לא רצחה את הרוצח או לפחות הסגירה אותו למשטרה? האם תחושת האשמה מנעה ממנה? האם גם לה היה חלק ברצח?
- למה דווקא מרק שחפים? הוא יכל לומר לה שזה מרק איגואנות. מה מיוחד דווקא בשחף? שחף קשור לים, לחוף, מה הקשר?
- מה גורם לה לצאת למסעדה עם הרוצח? האם יש קשר משפחתי בינהם? האם קשר אחר? כבר פסלנו קשר רומנטי. האם קשר עיסקי? מה עושה אלמנה במסעדה עם הרוצח? חגיגה? האם היא הייתה מעוניינת במותו של בעלה?
- למה במסעדה היא מזמינה מרק שחפים דווקא? בסדר, כבר הבנתי שזה בגלל שבעבר היא אכלה מרק שאמרו לה שהוא מרק שחפים אבל היה מרק בעלה . האם יש ציון מיוחד דווקא למרק שחפים? האם המרק מעלה לה זיכרונות נעימים?
- איך היא לא חשדה כשבעלה נעלם והיא מקבלת מרק?
שועלדון, אני מניח שתצליח למצוא כמה שאלות כן ולא להשיב להן. כמו זו: האם אני בכיוון?